Deaktiver automatisk usikrede tilføjelser i Firefox

Deaktiver automatisk usikrede tilføjelser i Firefox
Deaktiver automatisk usikrede tilføjelser i Firefox
Anonim

Når du installerer Windows-apps, skal du være forsigtig med, hvad du accepterer, når du installerer det. Flere og flere apps forsøger nu at snige sig i ekstra ting som en værktøjslinje eller en udvidelse, der kan installeres i din standard browser (eller hver enkelt browser, du har installeret på dit system), hvilket resulterer i, at browseren opfører sig ulovligt. De ekstra ting ændrer enten standard søgemaskinen, injicerer annoncer og kan endda manipulere søgeresultater. Chrome behandler det ved at advare dig, når en udvidelse forsøger at foretage ændringer i din browserens indstillinger og spørger dig om du vil tillade udvidelsen at gøre det. Firefox er ved at introducere noget lignende. Som i Firefox version 40 kan du kontrollere, om en installeret tilføjelse er 'usigneret' og med Untrusted Add-on Switcher tilføjelse til Firefox, kan du aktivere / deaktivere alle usignerede udvidelser med et enkelt klik.

Installer Untrusted Add-on Switcher, og det vil tilføje et gyldigt add-on ikon til adresselinjen. Klik på den for at deaktivere alle usignerede add-ons. Tilføjelsesikonet vil skifte til et gyldigt tillægsikon med et rødt kryds på det. For nogle tilføjelsesprogrammer skal deaktiveres, skal du muligvis genstarte Firefox.

Image
Image

En usigneret tilføjelse kommer fra uden for Firefox-tilføjelsesmarkedet. Tilføjelser hostet af Firefox er alle oprettet og underskrevet af registrerede udviklere, og Firefox gennemgår dem for at sikre, at de er sikre. Fra version 40 skelnes browseren nu mellem signerede og usignerede add-ons påom: addons side. Med version 43 vil alle usignerede add-ons blive deaktiveret som standard, men indtil det ruller ud, kan du bruge Untrusted Add-on Switcher til at skifte deres aktive tilstand.

Installer Untrusted Add-on Switcher til Firefox

Populært emne.