loader
bg-category
Oversæt og send tekst fra inde i IOS-tastaturet

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Internettet og det overfyldte marked for messaging apps har mere eller mindre fjernet eventuelle hindringer for kommunikation, der kan have eksisteret for få årtier siden. At sende nogen over hele kloden er en besked, der er lettere end at have mad leveret til dit hjem, og selv sprog er ikke længere en forhindring. Mange tjenester giver dig mulighed for at oversætte tekst og støtte et stort antal sprog. MødeTransKey, en gratis iOS-tastaturapp, der lader dig skrive og oversætte tekst fra tastaturet. App'en understøtter mange sprog, herunder Klingon. Du kan skrive noget og få appen til at oversætte det til dig, eller du kan kopiere tekst og indsætte det på appens tastatur for at se, hvad det betyder.

Installer TransKey og gå til Indstillinger> Generelt> Tastatur for at aktivere det. Tastaturet skal have fuld adgang til at kunne oversætte tekst. Du skal bruge både standard sprogtastatur og TransKey, når du vil oversætte tekst.

Indtast den tekst, du vil oversætte, med det normale tastatur, og kopier det til udklipsholderen. Skift derefter til TransKey-tastaturet, og klik på knappen Pipeblad for at indsætte det. App'en vil oversætte teksten og knapperne for at kopiere og indsætte tekst erstatter knapperne Pipebord og Oversæt.

Du kan derefter kopiere teksten og indsætte den i en anden app, eller du kan bruge knappen Indsæt til at indsætte den i stedet for den tekst, du har indtastet på dit modersmål.

App'en kan automatisk registrere indgangssproget og oversætte det til dit valgte sprog. Du kan vælge hvilket sprog der skal oversættes til ved at trykke på det på tastaturet eller ved at gå til selve appen.

På en personlig note vil denne app være meget nyttig til, når jeg skal tale med min spansktalende guild mates.

Installer TransKey fra App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære