5 funktioner, der skal videresende til i iOS 9

5 funktioner, der skal videresende til i iOS 9
5 funktioner, der skal videresende til i iOS 9
Anonim

Hver efterfølgende version af iOS, der er udgivet, har brugere spørger, hvad dens definerende funktion vil være. Ios havde i et stykke tid en stor funktion, som brugere forventede med hver ny udgivelse; iMessages, Siri, Facebook integration, Tredjeparts tastaturer og widgets mv. De større funktioner får en masse opmærksomhed, men kommer iOS 9 der er fem mindre funktioner, der vil vente dig, desto mere utålmodigt, for at den kommer ud.

Forbedret multitasking

Hvis du bruger Gmail og Chrome, eller Facebook og Facebook Messenger, har du sikkert bemærket, hvor meget det er at skifte mellem disse to apps. Hvis du trykker på et link i Gmail, åbnes det i Chrome og inde i Chrome, du kan trykke på Gmail-knappen for at skifte tilbage til Gmail-appen.

Ligeledes, hvis du starter Facebook Messenger fra indersiden af Facebook-appen, kan du trykke på knappen Facebook i Facebook Messenger for at vende tilbage til Facebook-appen. Forestil dig dette arbejde mellem alle apps.

I iOS 9, hvis du bruger en app, lad os sige Twitter, og du får en besked om at du kan trykke på advarslen for at gå til appen Beskeder. Når du er færdig med at svare på SMS-beskeden, vil du se en "Return to Twitter" -muligheden øverst i appen Beskeder, som du kan trykke for at vende tilbage til den tidligere app, du brugte. Du skal prøve det for at se, hvor bekvemt det er.

Image
Image

Meddelelser sorteret kronologisk

Meddelelser grupperes for øjeblikket af apps. Det betyder, at du ikke kan se underretninger, da de ankom, dvs. de er ikke i kronologisk rækkefølge. Kom iOS 9, meddelelserne er ikke længere grupperet af app. Hvis du har modtaget en e-mail, en Candy Crush-anmodning og derefter en SMS-besked, får du disse meddelelser i den rækkefølge i stedet for alle mail notifikationer, der vises på en lang liste over listen over Candy Crush-underretninger.

Image
Image

Lav strømtilstand

Vi har skrevet om, hvordan du kan aktivere lav strømtilstand i iOS 9. Den lave strømtilstand sparer enhedens batteri, og du kan aktivere det, når du vil. Når du bliver spurgt om, at dit batteri er lavt ved 20% og 10%, giver alarmen dig mulighed for at slå strømmen til direkte fra den. Du kan endda fortælle Siri at tænde for lavt strømtilstand.

Image
Image

Per-App Battery Usage Stats

Kom iOS 9, du vil få et detaljeret kig på, hvilke apps der bruger mest batterier på din enhed. Batteriforbrug er tilgængelig for både de sidste 24 timer og de sidste 7 dage. Du kan se, hvor meget batteri en app bruger, når den bruges aktivt, og hvor meget batteri det bruger, når det kører i baggrunden. Det er super nemt at kontrollere disse statistikker.

Image
Image

Indholdsblokkere i Safari

Den mobile web udvikler sig stadig; hvordan brugerne bliver præsenteret med annoncer eller endda harmløse prompter skal stadig raffineres. I mellemtiden har du mange hjemmesider, der forsøger at udnytte mobilbrugere ved at vise dem forsinkede annoncer og kørende scripts, der åbner nye faner. Kom iOS 9, hvis du bruger Safari, vil du være i stand til at installere apps, der kan fungere med dens indholdsblokerende funktion og få en langt bedre browseroplevelse.

Hvilken iOS 9-funktion ser du mest frem til?
Hvilken iOS 9-funktion ser du mest frem til?

Populært emne.