Angiv en standardstørrelse til vinduet Gem som vindue [Windows]

Angiv en standardstørrelse til vinduet Gem som vindue [Windows]
Angiv en standardstørrelse til vinduet Gem som vindue [Windows]
Anonim

Vinduet Save As, der dukker op, når du gemmer en fil i et program, har et sind for sig selv eller mere præcist, det lytter bare ikke meget til dig. Hvis et program husker det sidste sted, det gemte en fil til, er det noget, mange af os er taknemmelige for. De programmer, der giver os mulighed for at indstille en standardbesparelsesplacering efter vores valg, er mindre sjældne, men disse valg har at gøre med lagringsstedet og ikke selve Save As-vinduet. Hvis du ikke er tilfreds med størrelsen vinduet Save As åbnes, er det en nem måde at ændre størrelsen på og få et program til at huske din foretrukne størrelse for alle fremtidige gemte handlinger. Dette virker til Windows 7 og op.

Trin 1: Åbn en fil i en app; Dette kan være alt fra en Notesblok eller Paint-fil til en download i din yndlingsbrowser.

Trin 2: Klik på Gem knappen eller tryk Ctrl + S for at hente vinduet Gem som

Trin 3: Ændre størrelsen på vinduet, men sørg for, uanset størrelse, du angiver det til, kan du se mindst én række eller kolonne af mapper / filer i gemstedet.

Denne størrelse vil spare;

Dette vil ikke
Dette vil ikke
Image
Image

Trin 4: Hold Ctrl nede og klik på Luk knappen øverst i dette vindue.

Det er det. Næste gang du går til at gemme en fil, vil størrelsen, du angiver for vinduet Gem som, være den samme som du tidligere har angivet. Der er en lille mangel med dette trick; du skal gøre det for hver enkelt app, som du gemmer filer til. Hvis du har gjort det til Notesblok, skal du gøre det til Paint separat, da konfigurationen er gemt på en per-app basis.

Populært emne.