Løs fejlen "noget sket" ved opgradering til Windows 10

Løs fejlen "noget sket" ved opgradering til Windows 10
Løs fejlen "noget sket" ved opgradering til Windows 10
Anonim

Microsoft forsøgte at være meget proaktiv med vinduet 10 rollout, der går så langt som at frigive et værktøj til at reservere en kopi af det nye operativsystem og til at kontrollere app og hardware kompatibilitet. Når det er sagt, har opgraderingsprocessen for mange brugere ikke været smertefri. De af os, der ikke kunne vente med at vente til vores tur kom til opgradering, besluttede at springe linjen og bruge Media Creation-værktøjet udgivet af Microsoft. Andre ventede deres tur, men i begge tilfælde har der været mange mislykkede forsøg på at opgradere. En almindelig fejl, som brugerne oplever, er fejlen "Noget sket". Du kan få denne fejl, mens værktøjet til oprettelse af medier stadig virker, eller når du kun har sat hele opdateringsprocessen igennem for at få vist denne meddelelse i slutningen. Det er frustrerende, simpelthen fordi det er så vagt. Når det er sagt, her er et par mulige løsninger, der kan hjælpe dig med at slippe af med det. Vi skal advare dig for at prøve disse på egen risiko.

Image
Image

Aktiver Windows 7/8 / 8.1 før opgradering

Jeg kan ikke understrege dette nok; noget dette lille kan faktisk gøre timer med at opgradere ubrugelige. Sørg for, at den Windows-version, du opgraderer fra, er blevet aktiveret. Gå til Denne computer, højreklik og vælg Egenskaber. I bunden af vinduet skal du kontrollere, om din kopi af Windows er ægte og behørigt aktiveret.

Hvis din kopi af Windows ikke er ægte, eller det ikke er blevet aktiveret, retter du først og fremmest dette.

Skift dit standardsprog

Dette er en mærkelig slags fix, der fungerer for nogle mennesker, og da det ikke er forfærdeligt kompliceret, er det et forsøg værd. Gå til Windows sprogindstillinger og skift dit standardsprog til [en-US]. Prøv at køre opdateringen igen.

Du kan håndtere korrupte installationsfiler

Hvis medierne oprettelsesværktøj fortæller dig, at "Der er sket noget", er det sandsynligt, at det skete, mens Windows 10-filer blev downloadet. Det kunne være noget selv en fejlagtig download, der feigning at have gennemført med succes. Prøv at downloade Windows 10 filer frisk. For at gøre det skal du gå til dit C-drev (eller hvilket drev du har installeret Windows 7/8 / 8.1 in) og aktivere visning af skjulte filer og mapper. Slet disse to mapper; $ Windows. ~ BT og $ Windows. ~ WS og kør værktøjet igen.

Kør Microsofts Update Fejlfinding Tool

Microsoft er ikke i mørket om dette problem og har frigivet et lille værktøj til at rette det. Kør dette værktøj, og prøv at opgradere igen. Du skal muligvis downloade Windows 10-filer, der er friske efter dette, men det er det værd, hvis opgraderingen går igennem.

Download Windows Update Fejlfinding fra Microsoft

Nulstil Windows Update Component File

Selvom Microsofts opdateringsfejlfinding skal løse dette problem, er det på tide at rulle ærmerne op og dybere dybere. Et forslag til løsning af problemet er at nulstille opdaterings komponentfiler. For at gøre det skal du have administrative rettigheder på dit system. I søgefeltet skal du kigge efter kommandoprompt, højreklikke på det og vælge Kør som administrator.

Kør følgende kommandoer en efter en og stop disse Windows-tjenester.

net stop bits

net stop wuauserv

net stop appidsvc

net stop cryptsvc

Omdøb sikkerhedskopieringsmapperne til sikkerhedskopier ved at køre følgende to kommandoer;

Ren% systemroot% SoftwareDistribution SoftwareDistribution.bak

Ren% systemroot% system32 catroot2 catroot2.bak

Genstart de tjenester, du stoppede ved at køre følgende kommandoer;

net start bits

net start wuauserv

net start appidsvc

net start cryptsvc

Genstart din pc, og prøv at downloade og opgradere til Windows 10 igen.

Via Microsoft Forums

Sørg for, at vigtige tjenester kører

Åbn servicemanager ved at skrive 'services.msc' i afkrydsningsfeltet. Sørg for, at følgende tjenester er indstillet til at køre automatisk. Hvis de ikke er, gør det sådan, at de er og genstart dit system.

Automatiske opdateringer ELLER Windows Update

Baggrunds intelligent overførselstjeneste

Server

Workstation

TCP / IP NetBIOS Helper

IKE og AuthIP IPsec Keying Modules

Rediger en registreringsnøgle

Åbn Windows-registreringsdatabasen; skriv 'regedit' i kørselsboksen og gå til Computer HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows CurrentVersion WindowsUpdate OSUpgrade

Opret en ny DWORD-fil (32-bit) og navngiv den "AllowOSUpgrade" (sans citationstegn). Indstil dens værdi til 1 og luk registreringseditoren. Kør opdateringen igen.

Tålmodighed er en dyd

Hvis alt andet fejler, vent indtil Microsoft fortæller dig, at din reserverede kopi er klar og derefter opgradere med deres velsignelse.

Populært emne.