Kan ikke starte Outlook 2010? Brug sikker tilstand

Kan ikke starte Outlook 2010? Brug sikker tilstand
Kan ikke starte Outlook 2010? Brug sikker tilstand
Anonim

Hvis din Outlook 2010 kolliderer på grund af en skyldig tilføjelse, er den eneste mulige måde at starte den i sikker tilstand og fjerne tilføjelsen. Bortset fra tilføjelser kan der være hundreder af andre grunde til, at din Outlook kolliderer. I alle tilfælde skal du starte Outlook 2010 i sikker tilstand.

Så hvordan vil du starte Outlook i sikker tilstand? Gå til Startsøgning, skriv Kør, og tryk på Enter. Når dialogboksen Kør er åbent, kan du skrive en af de fire kontakter.

Image
Image

outlook / safe - Starter Outlook uden Microsoft Exchange Client Extensions (ECE), læsepanelet eller værktøjslinje tilpasninger. Komponentobjektmodeller (COM) tilføjelser er slået fra.

outlook / safe: 1 - Starter Outlook med læsepanelet.

outlook / safe: 3 - Starter Outlook med Microsoft Exchange Client Extensions (ECE) slået fra, men angivet i Add-In Manager. Komponentobjektmodeller (COM) tilføjelser er slået fra.

outlook / safe: 4 - Starter Outlook uden at indlæse outcmd.dat (tilpassede værktøjslinjer).

Af en eller anden grund, / sikkert: 2 switch er ikke inkluderet, så du skriver det vil give dig 'fejlagtig switch' fejl.

Disse kontakter kan også hjælpe os med at identificere det nøjagtige problem. Antag at du kan køre Outlook i / sikkert og / sikkert: 4 skifte, men ikke i / sikkert: 1 og / sikkert: 3 skifte, det betyder, at problemet opstår i den tilpassede værktøjslinje.

Vær opmærksom på, at disse kontakter også fungerer for Outlook 2007. For mere, hvis du bruger Firefox, har vi også en guide til at starte den i Safe Mode.

Populært emne.