loader
bg-category
Genoptag Windows 10 Download efter det mislykkes fra Media Creation Tool

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Værktøjet Windows Media Creation (link indeni) udgivet af Microsoft tjener to formål; det lader brugere, der ikke kunne reservere en kopi af Windows 10-kraft, downloade Windows 10, og det lader brugerne oprette en bootbar DVD eller USB til Windows 10. Når det er sagt, hvad værktøjet i det væsentlige gør i en eller anden form, hentes den nødvendige filer (ca. 3,5GB værd, hvis du downloader 64bit-versionen), der er nødvendig for at installere Windows 10 til dit system. Uanset hvor hurtigt en internetforbindelse du har, hvis din download mislykkes, behøver du ikke at skulle sidde gennem det hele igen. Sådan kan du genoptage det og spare dig selv tid.

Først skal du sørge for at se skjulte filer og mapper på din Windows 7 eller 8 / 8.1 installation. Gå til C: $ Windows. ~ WS Kilder Windows kilder og kig efter filen setupprep.exe.

Kør denne fil, og Media Creation-værktøjet vil igen begynde at downloade Windows 10, men hvorfra den blev slukket og ikke lige fra starten.

Selvom du har en lynhurtig internetforbindelse, skal du overveje, at mange mennesker (og jeg mener meget) downloader den nye version, så der er bundet til at være et par mislykkede downloads på grund af netværksfejl, eller at serverne bare ikke kan at holde øje med de mange download anmodninger. Forhåbentlig vil dette glatte overgangen og opgradere til dig bare en lille smule.

Download Media Creation Tool fra Microsoft

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer