loader
bg-category
Få Appikoner på proceslinjen, når Windows 10 er i Tablet-tilstand

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Windows 10, i et forsøg på at vinde tilbage brugere, der ikke var tilfredse med Windows 8 / 8.1, gjorde det uden at ofre brugeroplevelsen for alle, der havde købt og planlagde at bruge en Windows-tablet. Windows 8 blev kritiseret for at være "bygget til tabletter" med desktop-brugere som en eftertanke. Windows 10 henvender sig ikke kun til desktop- og tabletbrugere, det gør det uden at tage noget væk fra en af ​​de to oplevelser. Tabletilstanden er let at skifte til fra meddelelsescentralskuffen, og kontakten til den er flydende. Når det er sagt, hvis du har prøvet tabletmodusen, kan du have bemærket, at alle de spærrede apps fra proceslinjen forsvinder, selvom multitaskingsikonet og andre knapper forbliver til stede. Dette er faktisk en funktion og en del af kontakten til tablet-tilstand, men hvis det generer dig, kan du stadig få appikoner på proceslinjen, når du er i tablet-tilstand. Sådan er det.

Gå til appen Indstillinger og i Systemgruppen af ​​indstillinger, gå til fanen Tablet tilstand. Her finder du en indstilling 'Skjul appikoner på proceslinjen, når i tablet-tilstand' er tændt. Du skal kun vende den af ​​og ikonerne vises igen.

Det er muligt, at ikonerne bliver gemt som standard for at forhindre, at brugere ved et uheld lancerer en app, når de klikker på andre knapper som f.eks. Søge- eller multitasking-knappen. I sidste ende betyder det, at Microsoft har givet brugerne en nem mulighed for at få det, men de kan lide det.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer