loader
bg-category
Opret dine egne klistermærker til brug med Facebook Messenger [iOS]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Klistermærker er blevet særdeles populære og bruges ofte i stedet for emojis. De er kortere, mere udtryksfulde og animerede. Der er et ret antal apps derude, der giver dig et rigt bibliotek med fantastiske klistermærker til brug.Snackshots er en ny iOS-app, der lader dig oprette dine helt egne klistermærker og sende dem via Facebook Messenger. Snackshots giver dig et bibliotek med forskellige tegn, som du kan bruge. De kommer i mange forskellige situationer, og du kan tilføje en baggrund og tekst til den og sende den til en Facebook-kontakt. App'en giver dig masser af tilpasningsmuligheder; Du kan indstille farve og størrelse på teksten, vælge mellem forskellige skrifttyper og endda ændre farven på baggrunden du har valgt.

Åbn Snackshots og vælg et tegn fra biblioteket. Rul op / ned for at se alle poser for det valgte tegn. Du kan ændre størrelsen på tegnet, flip det og trække og placere det igen.

Når du har valgt et tegn, kan du tilføje tekst og en baggrund. Teksten indeholder et værktøj til tekstforstørrelse og en liste over skrifttyper at vælge imellem. Farvehjul-fanen giver dig mulighed for at vælge en farve til både baggrunden og teksten (uafhængigt af hinanden selvfølgelig).

Når du er færdig med at komponere dit mesterværk af et klistermærke, skal du trykke på afkrydsningsfeltet øverst, og du kan enten gemme klistermærket som et billede til din kamerarulle (med vandmærke) eller sende det til en ven via Facebook Messenger.

Med hensyn til tilpasningsfunktionerne er Snackshots fantastisk. Hvad den har brug for, er flere tegn, muligvis mere alsidige.

Installer Snackshots fra App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære