Sådan fjerner du 'Få Windows 10' -app fra dit system

Indholdsfortegnelse:

Sådan fjerner du 'Få Windows 10' -app fra dit system
Sådan fjerner du 'Få Windows 10' -app fra dit system
Anonim

Windows 10 er sat til udgivelse den 29. juli 2015, og vi ved alle, at Microsoft tager denne nye version og skubber den aggressivt til Windows-brugere med Get Windows 10-appen. Mens mange brugere har reserveret en kopi af det nye operativsystem, er der nogle, der ikke er ombord med ideen, og det lille Windows-ikon i deres systembakke er intet andet end irriterende bloatware. Hvis du er en af de mange mennesker, der søger at slippe af med denne app eller sætte den ude af syne, så kan du bare gøre det.

Skjuler systembakkeikonet

Dette svarer til fejende støv under tæppet, men ikonet er ude af syne og spørger ikke længere om din opmærksomhed. Gå til Kontrolpanel Alle kontrolpanelelementer Notifikationsområde Ikoner og indstil ikonet for altid at forblive skjult.

Image
Image

Fjern appen fra dit system

App'en kan fjernes fra dit system ved at afinstallere opdateringen, der installerede Get Windows 10-appen i første omgang. Gå til Kontrolpanel System og sikkerhed Windows Update, og klik på Installerede opdateringer nederst til venstre. Find opdateringsnummer KB3035583, højreklik på det og vælg Afinstaller.

Image
Image

Lad en app gøre det for dig

Dette er måske den nemmeste måde at fjerne Get Windows 10-appen på. Du skal bare downloade og udføre Jeg vil ikke have Windows 10 og appen vil være væk i et spørgsmål om klik. Selvfølgelig er appen en 'brug på egen risiko' deal, men det bryder ikke noget og er open source.

Download Jeg vil ikke have Windows 10
Download Jeg vil ikke have Windows 10

Populært emne.