Nye funktioner i Firefox 37 til skrivebord og Android

Indholdsfortegnelse:

Nye funktioner i Firefox 37 til skrivebord og Android
Nye funktioner i Firefox 37 til skrivebord og Android
Anonim

Du har sikkert læst dette et par hundrede tusind gange, men vi gentager det; Hurtige udløsningscyklusser oftere end ikke gøre versionsnumre irrelevante. Det har været tilfældet med Firefox for de sidste par udgivelsescyklusser, hvor de tidligere versioner har lidt at tilbyde til slutbrugere og udviklere. Firefox 37 er ude og vi kan ikke sige, at vi er imponerede. Der er de sædvanlige fejlrettelser og sikkerhedsrettelser, der er en del af hver udgivelse. Den nye version har en helt ny måde at få feedback fra brugerne på; en pop-up widget, der vil blive vist for at vælge brugere en gang om dagen. Bing-brugere vil nu nyde HTTPS under søgning, og for brugere i Tyrkiet er standard søgemaskinen blevet indstillet til Yandex. For udviklere er der en ny animationsfane i inspektionspanelet samt en ny sikkerhedsfaneblad på netværkspanelet. For Android-versionen indeholder de nye tilføjelser en forbedring af, hvordan overførsler håndteres, og webadresselinjen viser nu webadressen i stedet for sidetitlen som standard.

Image
Image

Firefox til skrivebord

Hjerteslag

Dette er Firefox's nye måde at få feedback fra brugere om, hvor godt browseren udfører. Det ser ud til at være aktiveret som standard, og hvis det bliver irriterende (som enhver pop-up kan), kan du deaktivere den ved at gå til: config og indstille værdien afbrowser.selfsupport.url til ""

Image
Image

Animationspanel i inspektør

Der er et nyt værktøj til at arbejde med web animationer. Udviklere kan få adgang til det fra inspektøren. Den vises ved siden af fanerne Regler, Beregning, Fonter og Boksmodel, når du åbner inspektøren og vælger et element. Med det kan webudviklere nu bruge webteknologier i stedet for plug-ins til at oprette komplekse animationer.

Image
Image

Sikkerhedsfanen i inspektionspanelet

Hvis du vælger fanen Netværk i inspektionspanelet og vælger en anmodning, vil du se en ny fane i højre side, der hedder Sikkerhed. Udviklere kan se oplysninger om certifikater og værten fra den.

Image
Image

Firefox til Android

Der er få UI-ændringer til Firefox til Android. Dine downloads vil blive håndteret bedre, et par nye sprog er blevet tilføjet, og ligesom desktopversionen har Android-versionen også indstillet Yandex som standard søgemaskine til brugere i Tyrkiet. Der er en UI-ændring, der har været i URL-linjen; det vil nu vise URL'en i stedet for sidetitel som det tidligere gjorde (før og efter vist nedenfor).

Du kan læse udgivelsesnotaterne til desktop og mobile versioner på Mozillas hjemmeside.
Du kan læse udgivelsesnotaterne til desktop og mobile versioner på Mozillas hjemmeside.

Download Firefox 37 til skrivebordet

Download Firefox til Android fra Google Play Butik

Populært emne.