Et snydeark til videoredigeringsapplikationer til din Android-telefon

Indholdsfortegnelse:

Et snydeark til videoredigeringsapplikationer til din Android-telefon
Et snydeark til videoredigeringsapplikationer til din Android-telefon
Anonim

I sidste uge skrev vi en lille guide til videoredigering apps til iPhone, der gjorde det muligt for dig at udføre grundlæggende videoredigeringsfunktioner gratis og uden at tilføje vandmærker til slutproduktet. Formålet med stillingen var at hjælpe læserne med at finde en app, der havde den ene videoredigeringsfunktion, de søgte efter og ikke kostede noget at bruge. Dette indlæg dækker de samme funktioner med apps til Android-brugere. Apperne er gratis, men næsten alle af dem har annoncer, der varierer i, hvor irriterende og påtrængende de er. Nogle apps kan reducere kvaliteten af den endelige video, men ingen appannoncer er et vandmærke.

Krav: En Android-enhed kører mindst KitKat

Root Status: Lige meget

Alle apps blev testet på en Nexus 5-kørende Android 5.1. Enheden var ikke forankret.

Apps, der er angivet i denne vejledning:

  • VidTrim
  • Klipmix
  • AndroVid
  • Videoshow

Trimning af en videos længde

Video trimning er en af de nemmere funktioner til at finde i gratis videoredigering apps, men de fleste vil trimme det oprindelige klip i stedet for at lave en kopi af den klippede del. VidTrim er undtagelsen i sagen. App'en kan være noget af en landmine, der går i vejen med annoncer, men det bliver jobbet gjort. Derudover behøver du ikke at kompromittere om videokvaliteten.

Vælg den video, du vil trimme, træk de to knapper i hver ende af søgelinjen for at klippe klippet og tryk på sakseknappen i øverste bjælke. Vælg, om du vil trimme det originale klip, eller hvis du vil gemme den klippede del som en separat video.

Image
Image
Image
Image

Flette to klip

KlipMix gør tricket pænt. Vælg de klip, du vil fusionere. Du kan trimme videoens varighed, hvis du vil, og også tilføje musik til den. Træk og slip klip for at omarrangere dem, og når du er færdig, tryk på knappen Gem øverst til højre.

Image
Image
Image
Image

Tilføj eller fjern lyd

Det er overraskende, hvor svært det var at finde den rigtige app, der kunne dempe lyden af en video. Vi fik ikke den nøjagtige funktionalitet, vi ønskede, og måtte derfor improvisere lidt. Appen til lejligheden er AndroVid. Det lader dig tilføje musik fra din enhed. Vælg den video, du vil tilføje musik til, og tryk på knappen 'Tilføj musik' øverst. Søg efter den lyd, du vil bruge, og balancer derefter lydstyrken på musikklipet og videoens originale lyd. For at dæmpe videoen helt, reducer du både det oprindelige volumen og musikklipets lydstyrke til nul. Du skal vælge en musikfil for at slå lyden af. Der er simpelthen ingen anden vej rundt om det.

Image
Image
Image
Image

Tilføj tekst på en video

En anden vanskelig at finde funktion var evnen til at tilføje tekst til en video, men vi fandt den app, der gør det meget godt; Videoshow. Vælg din video og tryk på afspilleren for at se knapperne øverst. Undertekst-knappen giver dig mulighed for at tilføje tekst. Du kan vælge farve, position og varighed for, hvor længe teksten bliver på skærmen.

Image
Image
Kend en god video editing app, der gør noget rigtig godt og gratis? Lad os vide i kommentarerne.
Kend en god video editing app, der gør noget rigtig godt og gratis? Lad os vide i kommentarerne.

Populært emne.