Sådan søger du profiler af de mennesker, du følger på Twitter

Sådan søger du profiler af de mennesker, du følger på Twitter
Sådan søger du profiler af de mennesker, du følger på Twitter
Anonim

Da jeg først begyndte at bruge Twitter, fik jeg det ikke. Det var irriterende, og det tog mig lidt tid at lære at sætte pris på de store en-liners mennesker delt og også den meget omfattende information og live nyheder, som folk delte, da de oplevede begivenheder. Det tog tid, fordi jeg var nødt til at finde de rigtige folk til at følge. Det startede med nyhedsbureauer, parodi konti, og derefter udvidet til at omfatte nogle gode mennesker i tech industrien. Siden da er hver Twitter-konto, jeg følger, mig en stor finde. Når det er sagt, er det svært at huske, hvem jeg følger, og det er mennesker eller virksomheder, jeg ved næsten kun gennem deres Twitter-profiler. Sådan kan du søge i profilerne for personer, du følger på Twitter, når du skal finde nogen hurtigt.

Brug af Twitter Søgning

Brug Twitters indbyggede søgefunktion til at søge efter dine tilhængere. Din søgning indeholder som standard alt; folk du følger, folk du ikke følger, tweets, tidslinjer osv. Søgefunktionen har filtre, men så vælg 'Folk' fra venstre side og vælg derefter 'Folk du følger' fra afsnittet lige under det. Resultaterne vil filtrere ud, så du kun har profiler af de personer, du følger, der indeholder dit søgeord.

Image
Image

Web Service Filta

Hvis du ikke har lyst til at gå igennem ovenstående problem og i stedet foretrækker noget enklere, giv webtjenesten Filta et forsøg. Det er gratis, og du forbinder din Twitter-konto med det for at søge efter dine tilhængere. Ligesom på Twitter, kan de søgninger, du udfører, blive gemt til tjenesten.

Besøg Filta
Besøg Filta

Populært emne.