Kombiner flere billeder i en PDF-fil med Photoshop CS5

Kombiner flere billeder i en PDF-fil med Photoshop CS5
Kombiner flere billeder i en PDF-fil med Photoshop CS5
Anonim

I tidligere versioner af Photoshop var en meget enkel proces at kombinere billeder i et enkelt PDF-dokument. Under indstillingen Filer> Automatiser> PDF Præsentation kan du nemt vælge dine billeder og få en PDF-redy inden for få sekunder. Det var virkelig nemt at bruge, men af en eller anden grund har nyere versioner af softwaren ikke længere denne mulighed. Mens denne særlige mulighed ikke længere er tilgængelig, kan du stadig bruge Photoshops nyere versioner til at kombinere flere billeder i en enkelt PDF-fil. Sådan er det.

Trin 1: Åbn Photoshop og start broen. Broen er en komponent, der følger med Photoshop, og hvis du brugte standardinstallationsindstillingerne, er den blevet installeret. Hvis du brugte brugerdefinerede indstillinger og forlod denne komponent, skal du først installere den.

Sådan ser det ud, når det åbnes. Det åbnes i et separat vindue.
Sådan ser det ud, når det åbnes. Det åbnes i et separat vindue.
Image
Image

Trin 2: Vælg mappen med de billeder, du vil kombinere i en enkelt PDF-fil. Til højre skal du se to faner; Favoritter og mappe. Hvis du ikke kan se dem, skal du gå til Windows-menuen i Bridge og vælge vinduet Mapper. Naviger til mappen med de billeder, du vil kombinere og omdanne til en PDF.

Trin 3: Når en mappe er valgt, vises alle filer i det som miniaturebilleder i indholdsruden. Vælg en fil for at forhåndsvise den. Træk og slip filer over hinanden for at placere dem i den rigtige rækkefølge for PDF'en.

Image
Image

Trin 4: Vælg layoutet for din PDF-fil fra højre panel. Under dokumentet kan du vælge papirstørrelse og baggrundsfarve, hvis du beskæftiger dig med gennemsigtige billeder. Dette er også hvor du justerer outputkvaliteten og indstiller et kodeord for at åbne filen. Du kan justere billedernes placering i rullemenuen Layout. De andre muligheder kan ignoreres, hvis du vil. Klik på Gem nederst, og du er færdig.

Image
Image

Populært emne.