Brug tilpassede skabeloner til enhver iWork Productivity App på iCloud

Brug tilpassede skabeloner til enhver iWork Productivity App på iCloud
Brug tilpassede skabeloner til enhver iWork Productivity App på iCloud
Anonim

Apple åbnede sin iWork-suite op til alle sidste år, hvilket gør det super nemt for alle at bruge sine produktivitetsprogrammer. Disse apps omfatter sider (dokumenter), numre (regneark) og keynote (præsentationer). Som enhver stor produktivitetssuite kommer disse indlæst med skabeloner fra Apple. Du kan også købe skabeloner, der downloades til din computer som zip-filer. Udpak dem og du har absolut intet, der kan bruges fra iCloud web-interface. Skabeloner fungerer kun, hvis du har en Mac. Dette gør dem effektivt ubrugelige, fordi webversionen af sider, Keynote og Numbers ikke giver dig mulighed for at indlæse en brugerdefineret skabelon. Der er dog en nem måde at arbejde rundt på dette og bruge en skabelon, du måske har købt og downloadet til dit system. Sådan er det.

Trin 1: Download skabelonen efter eget valg. Når du vælger en fil, er det vigtigt at overveje en ting; bruger du iCloud eller opgraderede du til iCloud Drive? Hvis du har opgraderet til iCloud Drive, skal du sørge for, at skabelonerne ikke er ældre end et par måneder. Dette har at gøre med kompatibilitet. I denne vejledning arbejdede vi med en konto, der havde opgraderet til iCloud Drive.

Trin 2: Omdøb din skabelon. Den skal downloades med en.zip-udvidelse. Skift det til MyTemplate.pages.zip, hvis det er en skabelon for sider. Skift det til MyTemplate.numbers.zip, for et Numbers-skabelon og MyTemplate.key.zip, hvis det er en Keynote-skabelon. I alle eksempler bruges 'MyTemplate' til at repræsentere navnet på din skabelon.

Image
Image

Trin 3: Træk og slip den zipede fil til iWork-appen, som den er beregnet til og vent på, at den skal indlæses. Du kan nu åbne den som enhver almindelig fil. Sørg for, at du ikke trækker & slip en Numbers-skabelon til Sider-appen, eller den åbnes ikke. Gå videre og brug skabelonen.

Image
Image

Et ord af forsigtighed:Kompatibilitet vil være en faktor med disse skabeloner, så sørg for at du får det rigtigt. Skabeloner til iWork apps betales for det meste, så hvis du ender med en skabelon, som du ikke kan bruge på grund af kompatibilitet, har du lige spildt penge. Du kan også indlæse skabeloner som denne på din iPhone også, hvis du har indstillet alle dine iWork-apps til at sikkerhedskopiere iCloud. Denne vejledning blev testet med en gratis skabelon fundet på webstedet for iWork Community. I vores erfaring er intet, der er ældre end fire måneder, kompatibelt med iCloud Drive. Hvis du vil eksperimentere, skal du først gøre det med gratis skabeloner.

Populært emne.