Sådan integreres en video fra Twitter til dit websted

Sådan integreres en video fra Twitter til dit websted
Sådan integreres en video fra Twitter til dit websted
Anonim

Twitter har altid understøttet indlejring til tweets. Embed-koden tilføjer et flot kort til dit websted, som opdaterer for at vise antallet af gange, hvor den indlejrede tweet er blevet foretrukket og retweetet. Eventuelle billeder, der er blevet tweeted, vises også i det pågældende kort, og nu har Twitter tilføjet videoindlejring til dets grænseflade. Enhver video, du har tweeted eller som er blevet tweeted offentligt, kan nu indlejres direkte. Sådan er det.

Trin 1: Tweet en video. Alternativt kan du finde en video, der er blevet tweeted.

Trin 2: Gå til Twitter.com. Af en eller anden grund tillader Twitter dig ikke at få integreret kode for noget, en Tweet, et foto og i vores tilfælde en video fra sin mobile app. Dette kan skyldes, at der er meget lidt chance for at vi skal bruge indlejringsfunktionen, når vi er på en mobilenhed. Alligevel har du brug for webgrænsefladen for at få integreret kode.

Trin 3: Klik på knappen mere nederst i Tweet. Knappen er der, om du ser en tweet på din tidslinje eller med et direkte link. Du får se en indlejret video-indstilling. Klik på den.

Image
Image

Trin 4: Kopier koden du får, og tilføj den til din hjemmeside. Du kan vælge at ekskludere tweetet selv ved at fjerne markeringen af 'Inkluder Tweet når logoet er klikket'.

Sådan ser det ud, når det er blevet indlejret (med undtaget Tweet).
Sådan ser det ud, når det er blevet indlejret (med undtaget Tweet).

pic.twitter.com/Bdpnh7Qlu9

- Fatima Wahab (@FatiWahab) 3. marts 2015

Klik på afspilningsknappen for at afspille videoen. Flyt musen over en video, og afspilningskontrollerne vises. Du kan bruge dem til at hoppe til en hvilken som helst position i videoen, styre lydstyrken, se videoen i fuldskærm eller se selve Tweet ved at klikke på Twitter-logoet nederst til højre.

Image
Image

Populært emne.