Overvåg din iPhones netværk og dataanvendelse fra meddelelsescenter

Overvåg din iPhones netværk og dataanvendelse fra meddelelsescenter
Overvåg din iPhones netværk og dataanvendelse fra meddelelsescenter
Anonim

Jeg finder det underligt, at Android slap af låseskærm widgets samme gang, at iOS tilføjede widgets. Jeg savner widgets på låseskærmen på Android, men jeg er også overrasket over, at de ikke har taget off på iOS, som jeg troede, de ville. De større mere populære apps som Dropbox og LinkedIn har naturligvis tilføjet widgets, men der er masser af apps, der ikke har opdateret for at tilføje en widget til Notification Center. Det er førsteklasses plads, og hvis du ofte er bekymret for, hvor mange data du muligvis bruger, skal du kontrollere din lokale eller offentlige IP-, CPU-brug, hukommelsesbrug og hvor mange data du har brugt på din Wi-Fi-plan og Carrier planlægning, varslingscenter er et smukt praktisk sted at holde en check på det hele. Her er nogle iOS-apps, der understøtter widgets til til netværks- og dataovervågning. Apperne selv har mere at byde på, men vi beskæftiger os med, hvad de lader dig gøre fra deres respektive widget.

Mine data er en simpel widget-app, som giver dig mulighed for at se, hvor meget data du har forbrugt over Wi-Fi og over din operatørs netværk. Du kan se statistikken for hver enkelt og også se, hvor meget data du har forbrugt for dagen. App'en tilbyder ikke en stor overvågningsgrænseflade, men det giver dig mulighed for at indstille en advarsel for, hvornår din dataforbrug har nået en vis grænse. Det er nyttigt, hvis du har en ugentlig plan med en lav datagrænse fra din operatør.

Installer mine data fra App Store
Installer mine data fra App Store

Netværk er en anden networking overvågning app med en Notification Center widget. Den gratis version af appen giver dig mulighed for at se din offentlige IP-adresse, din lokale IP-adresse og din operatør, eller det lader dig vælge hvilke oplysninger, du ser for Wi-Fi-, mobil- og internetnetværket. For hver kan du vælge at se kun én type information. Hvis du opgraderer til proversionen, kan du vælge at se mere end én type information under hvert hoved.

Image
Image
Installer netværk fra App Store
Installer netværk fra App Store

Sidst men ikke leasing er TrafficMonitor som ikke kun gør alt, hvad My Data nævnt ovenfor gør, men også kontrollerer dit netværks download og uploadhastighed ved hjælp af RadioOpt. Det viser også hvilket netværk du er tilsluttet til, og det er en ret god måde at tjekke for det hurtigste tilgængelige netværk i dit område.

Installer TrafficMonitor fra App Store
Installer TrafficMonitor fra App Store

Disse er selvfølgelig de gratis apps, vi har opført. Hvis du er villig til at betale for dem, er der et par gode apps derude, der er værd at pengene og kommer med widgets også. Den ene gode ting ved iOS 8-widgets er, at de også er en enkelt-tast-genvej til at starte den app, de er til, så det er en ekstra fordel. Hvis du kender en rigtig god network monitoring app, der har en nyttig widget, så lad os vide i kommentarerne.

Populært emne.