Alt du behøver at vide om Windows 10 Notification Center

Indholdsfortegnelse:

Alt du behøver at vide om Windows 10 Notification Center
Alt du behøver at vide om Windows 10 Notification Center
Anonim

Da apps fortsætter med at vokse mere proaktivt i, hvordan de kommunikerer med brugere, bliver behovet for at konsolidere meddelelser, der sendes af disse apps, mere og mere presserende. Smartphones har længe haft et samlet anmeldelsessystem, der giver brugerne mulighed for at gennemgå alle meddelelser, der sendes af apps, og noget lignende gør langsomt sin vej til skrivebordet. OS X har et meddelelsescenter, der matcher funktionen med samme navn på iOS, Chrome-browseren har også strømlinede notifikationer med sit ret nye anmeldelsescenter, og Windows 10 har ligeledes fulgt efter. Meddelelser var ikke fraværende fra Windows, lige så langt tilbage som Windows XP, de så lige meget anderledes ud. Det nye Windows 10 Notification Center kombinerer meddelelser og charmerbaren i et meget nemt at bruge panel. Her er hvad det kan gøre.

Meddelelsescentret

For at åbne Notifikationscenter skal du klikke på Meddelelse på ikonet i proceslinjen. Hvis det ser ud som en klar taleboble, betyder det, at du ikke har nye / ulæste meddelelser. Hvis den er udfyldt og hvid, betyder det, at du har nye meddelelser.

Meddelelser sorteres efter tid under overskriften for hver app, der har sendt dig en besked. I bunden af meddelelsespanelet har du skiftet til tablet- og flytilstanden, en knap for at skifte til visning af indstillinger, tilslutte en enhed, administrere Wi-Fi, VPN og din placering. Du kan også hurtigt åbne appen Indstillinger. Hvis du ikke kan se alle disse muligheder (du sandsynligvis ikke vil), klik på 'Udvid' for at se dem alle.

Image
Image

Hvad kan du gøre fra meddelelsescentret?

I øjeblikket lader beskedcentret dig;

  • Se alle meddelelser, der sendes af en ansøgning
  • Skift til en applikation ved at klikke på en meddelelse sendt af den
  • Ryd alle meddelelser
  • Skift tablet og flytilstand
  • Skift Wi-Fi til / fra
  • Åbn appen Indstillinger
  • Opret forbindelse til en enhed
  • Gå til Placering indstillinger
  • Gå til VPN-indstillinger
  • Gå til visning af indstillinger

Hvad er der ændret i løbet af de seneste bygger?

Meddelelsescentret i dets nuværende tilstand fungerer meget som meddelelsescenteret i OS X. Det glider ikke ud og skubber skrivebordet til venstre når det åbnes, men det glider ud over skrivebordet. I de oprindelige bygger var beskedcentret lidt rod, da meddelelser ikke blev sorteret korrekt og ofte ikke rapporterede, hvilken app der havde sendt anmeldelsen. Derudover optager notifikationscentret ikke en fjerdedel af skærmen som et diasshow. Det var kun så højt som antallet af meddelelser, det måtte vise. Før bygge 9926 var Charms-baren stadig en fungerende funktion, så disse skifter var ikke en del af notifikationscentret. Det er muligt, at Charms-baren muligvis ikke kommer tilbage, og at brugere i fremtiden vil kunne hente meddelelsescentret ved at efterligne den samme swipe-gestus, der tidligere var brugt til at hente Charms-linjen.

Populært emne.