loader
bg-category
Outlook 2010: Automatisk arkiv e-mail beskeder

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Outlook-indbakken vokser i størrelse med hver dag, da en bruger modtager hundredvis af e-mails dagligt, hvilket får Outlook til at fungere svagt. Funktionen Auto Archive i Outlook giver dig mulighed for at fjerne eller flytte gamle e-mail-meddelelser, så indbakken forbliver pæn og mindre i størrelse.

Konfiguration af AutoArchive-e-mail-indstillingen er meget enkel, start Outlook 2010, klik på Office-knappen (File) og vælg Fremskreden i venstre sidepanel. Klik nu på AutoArchive-indstillinger knappen er placeret under Autoarkiver kategori i højre side hovedvindue.

Nu skal du køre Kør for at aktivere AutoArchieve-funktionen i Outlook AutoArchive hver valg og angiv det antal dage, hvorefter du ønsker at arkivere e-mails.

Tjek Flyt gamle elementer til valgmulighed, hvis du ønsker at flytte de gamle genstande og vælge mappen til, hvor du vil have de gamle e-mails flyttet.

Tjek Permanent slet gamle emner mulighed hvis du vil fjerne dem permanent.

Når du er færdig med ændringerne, klik på knappenAnvend disse indstillinger til alle mapper nu knap. Disse indstillinger vil blive anvendt på alle mapper i Outlook. Hvis du ønsker at anvende autoarchive-indstillinger til en bestemt mappe, skal du højreklikke på den pågældende mappe Ejendomme og gå over til Autoarkiver fane. Her kan du angive arkivindstillingen for den pågældende mappe.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer