Hvilken gratis opgradering til Windows 10 betyder for dig

Indholdsfortegnelse:

Hvilken gratis opgradering til Windows 10 betyder for dig
Hvilken gratis opgradering til Windows 10 betyder for dig
Anonim

Windows 10-arrangementet var enormt og ikke kun fordi det noterede sig mange nye ændringer, der skal implementeres i den næste Windows 10-build eller på grund af Cortana, men også på grund af HoloLens annoncering og nyheden om, at Windows 10 vil være gratis for alle kører Windows 7, 8 eller 8.1. Jeg er stadig meget begejstret for HoloLens forhåndsvisning og mind-blowing Minecraft integration vist, men bortset fra at denne nyhed om den gratis opgradering er et vigtigt punkt for mig og muligvis for mange andre mennesker. Her er et kig på, hvad meddelelsen betyder for både forbrugere og for Windows som et produkt.

Image
Image

Den gratis opgradering

Windows 10 vil være gratis i et år efter det er blevet frigivet til nogen, der kører nogen version af Windows 7 og op. Du får lov til at opgradere nemt. Windows Vista-brugere er blevet udeladt af det gratis tilbud. Denne opgradering vil være permanent, hvilket betyder, at du ikke kan nedgradere til Windows 7 igen med din gamle licens. Opgraderingen vil være gratis for det første år i Windows 10-lanceringen, og eventuelle opgraderinger, der er foretaget efter året udløber, vil koste dig.

Hvorfor skal du pleje

Mange nye bærbare modeller er bygget helt til Windows 8 i øjeblikket, hvor meget få stadig kommer med Windows 7 forudinstalleret. Denne meddelelse betyder, at du har ret til en gratis OS-opgradering, og hvis din nuværende Windows 7-licens er OEM-begrænset, kan du stadig komme ind på handlingen uden at shelling ud penge til Windows 8 / 8.1 eller købe en ny enhed.

Hvis du overvejer at købe et nyt system samtidig med at du opgraderer til et nyere OS, vil du måske overveje beslutningen om at gøre det, især hvis din nuværende arbejder godt, og et nyt operativsystem var alt, der motiverede dig til at få en ny bærbar computer. For mig personligt har denne meddelelse fået mig til at genoverveje at købe en ikke bare en ny bærbar computer, men også overtalte mig til ikke at udskyde en latterlig mængde penge på en MacBook, som jeg overvejede, fordi jeg ikke ville vente til Windows 10 kom ud. Meddelelsen har overtalt mig til at vente.

Denne opgradering bliver permanent. Det er sandsynligt, at Windows 7 ophører med at være til rådighed for køb, og din nuværende licens kan være alt, hvad der er tilbage af en autentisk Windows 7-licens. Da opgraderingen bliver permanent, er det en stor beslutning at lave, og du vil muligvis gøre en Windows 10 testkørsel, før du laver et spring. Du har et helt år til at bestemme, hvad du vil gøre, men når du opgraderer, er der ingen vej tilbage.

Hvad det betyder for Windows

Et stykke tid tilbage plejede Apple at oplade for OS-opgraderinger. Jeg husker Mountain Lion koster noget omkring $ 20, men de to sidste opgraderinger har været gratis. Windows 8 havde et prismærke på det, og hvor det havde sine problemer, der bidrog til at brugerne afstod fra en opgradering, kunne prisen også have afskrækket nogle fra at købe et OS, der kun var halvt kogt.

Microsoft er klar over, at det kræver, at folk opgraderer, og at det handler mere om markedsandele end overskuddet i øjeblikket. Det er en meget bevidst indsats fra virksomheden at få folk til at flytte til den nyere version. Windows 7 vil blive skubbet ud og langsomt blevet forældet, og denne gratis opgradering vil spille en stor rolle. Det lader brugerne beholde deres nuværendePC'er og får det nye OS med meget lidt indsats. Spørgsmålet er, vil vi snart se et fald i markedsandel på Window 7, da folk opgraderer til den meget forbedrede Windows 10? Jeg tror personligt, det er meget muligt, fordi Windows 10 har rettet næsten alt hvad der er galt med Windows 8 / 8.1 og Free er en pris, der er svært at slå. Det nye OS har masser at tilbyde alle, der kører Windows 7, som nu ser meget dateret ud.

Populært emne.