3 gratis GIF-tastaturer til iOS 8

Indholdsfortegnelse:

3 gratis GIF-tastaturer til iOS 8
3 gratis GIF-tastaturer til iOS 8
Anonim

GIFV-projektet ved Imgur og indførelsen af en GIF-maker til YouTube er begge vejledende for GIFs voksende popularitet. GIF'er har også lavet en post på et langt mere unlikley sted; tastaturer i iOS 8. Efter meddelelsen om at tredjeparts tastaturer ville være tilladt i iOS 8, satte udviklerne op for at skabe noget virkelig fantastisk til platformen; GIF tastaturer. For dem, der ikke er bekendt med, hvad et GIF-tastatur er, er det en samling af GIF'er, som du kan indsætte i meddelelser uden at forlade din SMS-app eller messenger. I stedet for bogstavnøgler har du GIF-miniaturer med både populære og uklare GIF'er fra appens bibliotek. Her er tre gratis GIF-tastaturer, som du kan downloade til iOS 8 nu.

Image
Image

GIF Keyboard af Riffsy

Dette tastatur er oprettet af Riffsy, en usædvanlig populær app, der gav dig et GIF bibliotek til brug i dine meddelelser længe før iOS 8 debuterede med support til tredjeparts apps. Appen har eksisteret i godt over et år og har en stor samling af GIF'er, som GIF Keyboard gør let tilgængeligt for dig. Tastaturet indeholder GIF'er sorteret i kategorier og en søgefunktion, der giver dig mulighed for at søge i samlingen for den type GIF, du har brug for. Det har også et QWERTY-tastatur, så du kan skrive lettere uden at skulle skifte tilbage til standardtastaturet.

Download GIF-tastaturet fra App Store
Download GIF-tastaturet fra App Store

Blippy - Lav dit eget GIF-tastatur

Blippy er både et tastatur og en stand-alone app. Appen har forskellige GIF'er, som du kan yndre og føje til dit bibliotek. I modsætning til GIF Keyboard overvælder dette tastatur dig ikke med valg. I app-versionen af Blippy er du præsenteret med GIF'er, som du gemmer til din favoritbibliotek ved at skubbe til højre. Disse GIF'er er så let tilgængelige under Favoritter. Du kan stadig søge efter GIF'er eller se populære. Ulempen ved dette tastatur / app er, at GIF'erne er små i dimensioner, men stadig af rimelig kvalitet.

Image
Image
Download Blippy - Lav dit eget GIF-tastatur fra App Store
Download Blippy - Lav dit eget GIF-tastatur fra App Store

Gifmoji - emoji animeret gif tastatur

Jeg har altid elsket emojis, og det eneste der kunne gøre dem bedre er animation. Gifmoji gør netop det, selvom det ikke animerer sæt emojis på standardtastaturet. Det har et mindre bibliotek med animerede GIF emojis, som du kan indsætte i dine tekstbeskeder. Det indeholder også et bibliotek af GIF'er, selvom de synes at være mere uklare end de andre tastaturer har på tilbud. Endelig har den også en enorm samling tekstbaserede emojis for tilfælde, hvor du sms'er nogen med en enhed, der ikke understøtter GIF'er eller almindelige emojis.

Image
Image
Download Gifmoji fra App Store
Download Gifmoji fra App Store

Hvis du ikke ved, hvordan du tilføjer et tastatur til iOS 8, kan du se vores vejledning her.

Populært emne.