Indstil Standard Launcher, SMS App, Og Browser I Android Lollipop

Indstil Standard Launcher, SMS App, Og Browser I Android Lollipop
Indstil Standard Launcher, SMS App, Og Browser I Android Lollipop
Anonim

Android Lollipop bragte nogle store nye funktioner til Android-platformen, og vi har dækket de usædvanligt bemærkelsesværdige, såsom pinning skærme og bruger / gæst konti. Men denne seneste version af Android handler ikke kun om store funktioner, men der er mindre mere uklare, der fortjener lige så meget opmærksomhed. Android Lollipop har gjort det latterligt at indstille standard apps. Du kan vælge standard launcher, indstille standard SMS-appen og endda indstille eller nulstille standardbrowseren på din Android-enhed. Indstillingerne er ikke nøjagtigt godt placeret og nemme at finde, men de er alle der i appen Indstillinger og er nemme at bruge.

Standard Launcher

Åbn appen Indstillinger, og tryk på indstillingen Hjem. Du vil se en liste over alle launchers, der er installeret på din enhed, og du kan vælge, hvilken en du vil bruge. Du kan også slette en launcher fra den samme skærm. Et ord af forsigtighed dog; hvis du aldrig har sat lanceringen op og gør det en gang, selvom du sætter den på Google Now Launcher, der leveres sammen med Android, kan du ikke klare det, så ingen lanceringsprogram er sat.

Image
Image

Standard SMS App

Gå til Indstillinger> Mere, og du får vist en mulighed for at indstille standard SMS-appen. Tryk på den, og der vises en menu med alle de installerede apps, der kan håndtere rollen som en SMS-app. Jeg havde kun den ene standard app på min enhed, og du kan se det er valgt i skærmbilledet nedenfor.

Image
Image

Standardbrowser

Denne metode fungerer for næsten enhver app, der håndterer en standardfunktion. Du kan f.eks. Bruge denne samme metode til at indstille en anden standard e-mail-app. Fordi kategorien, sådanne apps kan falde ind, kan være meget store. Android beskæftiger sig med dem på en anden måde. Gå til Indstillinger> Apps og tryk på en app som en browser, du måske har installeret. Du bliver taget til skærmen App info for den pågældende app. Rul ned til afsnittet 'Start som standard'. Hvis appen allerede er standard, som Chrome, som standardbrowseren, skal du trykke på knappen 'Slet standardværdier'. Næste gang du trykker på et link, bliver du spurgt, hvilken app du vil angive som standard for at åbne dem. Følg jakkesæt til enhver anden app.

Image
Image

Populært emne.