Sådan starter du en samtale med Firefox Hej

Indholdsfortegnelse:

Sådan starter du en samtale med Firefox Hej
Sådan starter du en samtale med Firefox Hej
Anonim

Firefox 34 blev udgivet bare et stykke tid tilbage, og hvor det ikke var stort på funktioner i tal, var der en stor funktion, der blev introduceret i frigivelsen; Firefox Hej. Tænk på Google Hangouts; en chat-tjeneste, der er begrænset til din Gmail-konto og Chrome-browseren. Fjern disse begrænsninger, og du har Firefox Hello. Du er begrænset til at have brug for Firefox til at starte en samtale, men hverken dig eller din modtager har brug for en Firefox-konto, og de behøver heller ikke at bruge Firefox. Sådan kan du starte enten et lydopkald eller et videoopkald med Firefox Hello.

Aktivering af Firefox Hello

For at starte en samtale med Firefox Hej, skal du kigge efter det lille chatbobleikon på skærmbilledet. For nogle kan det være enkelt, for andre kan det være langt mindre nemt, fordi funktionen ikke er aktiveret for alle, og chatboblen er simpelthen ikke der for at blive fundet. For at aktivere Firefox Hello, skal du gå tilabout: configog søg efterloop.throttledpræference. Indstil dens værdi til Falsk. Genstart Firefox for godt, og gå til skærmbilledet Tilpas, hvor boblen skal være nu.

Image
Image

Start en samtale

Klik på chatboblen, og du kan starte en samtale enten som gæst eller du kan logge ind med din Firefox-konto. Du får et link til deling, enten over en chat-tjeneste eller e-mail, når du klikker på knappen. Du kan vælge at logge ind først, hvis du vil ved at klikke på tandhjulikonet.

Image
Image
Image
Image

Deling af linket

Del linket, og din modtager vil se skærmen herunder. De kan vælge at svare med bare et taleopkald eller med et videoopkald. Det er lidt skuffende, at du som den person, der starter opkaldet, ikke kan afgøre, om det burde være tale- eller videoopkald, når du sender anmodningen.

Din modtager vælger, hvordan du besvarer opkaldet, og derefter klikker start. For at ændre standardvideopkaldet skal du klikke på rullemenuen ved siden af startknappen og vælge alternativet.
Din modtager vælger, hvordan du besvarer opkaldet, og derefter klikker start. For at ændre standardvideopkaldet skal du klikke på rullemenuen ved siden af startknappen og vælge alternativet.

Besvare et opkald

Firefox Hello ringetonen er ret forfærdeligt og skarpt, hvis du lader det ringe for længe. En pop-up vises nederst i vinduet, og det er her, hvor du kan vælge at gøre det til et lyd- eller videosamtal fra din side. Når opkaldet forbindes, kan du se fra ikonerne lige under linket, hvis opkaldet er en lyd eller en video. Fra Accept-knappen vælger du, hvordan du vil besvare det, eller klik på Annuller for at afvise opkaldet. Din modtager vil se en mulighed for at forsøge opkaldet igen.

Image
Image

Konklusion

Firefox Hej er i beta, så det er ikke perfekt, ikke ved et langt skud. Jeg synes, det burde indeholde en tekstbaseret chatfunktion, fordi ikke alle kan have båndbredden til enhver tid til rådighed for et video- eller lydopkald. Kvaliteten af opkaldet er ikke stor, endnu ikke. Det henter meget støj, som de fleste videochat-apps som Skype ikke gør, og jeg mener ikke, at der er en "plan-i-baggrundsstøj", der kommer fra din computers fan. Jeg mener en skarp slags lyd, der var svært at ignorere og have en samtale med. Lad os håbe servicen forbedres, eller at støjen kun var en isoleret hændelse fra min side.

Populært emne.