Nye funktioner i Firefox 34 til skrivebord og Android

Nye funktioner i Firefox 34 til skrivebord og Android
Nye funktioner i Firefox 34 til skrivebord og Android
Anonim

Firefox 34 er nu tilgængelig. Hvis opdateringen ikke allerede er hentet, skal du gå videre og tjekke efter det nu. Firefox 34 læner sig mere på slutbruger siden med hensyn til nye funktioner. Android-versionen er ikke stor på enten udvikler- eller slutbrugerfunktioner, hvor Chromecast-spejling er den eneste vigtige. Den mest interessante funktion i Fiefox 34 er let Firefox Hej, en ny måde at udveksle private beskeder, både lyd og video, selvom funktionen stadig er i sin Beta-fase. Andre vigtige funktioner er den nye tema switcher og en måde at rette op på 'Fire'. ræv kører allerede 'problem, som brugere møder til tider.

Image
Image

Desktop

Firefox Hej

Funktionen kan aktiveres fra siden Tilpas. Klik på hamburgerikonet øverst til højre, og du vil se et talebobletekster 'Hej'. Klik på det for at starte en samtale. Hvis du ikke kan se muligheden, skal du gå til omkring: config og ændre værdien af loop.throttled streng til 'false' ved at dobbeltklikke. Dette skulle få mulighed for at blive vist på siden Tilpas.

Klik på ikonet og del linket med den person, du vil chatte med. Brugeren behøver ikke at bruge Firefox. Firefox Hello understøtter både video og lydchat.
Klik på ikonet og del linket med den person, du vil chatte med. Brugeren behøver ikke at bruge Firefox. Firefox Hello understøtter både video og lydchat.
Image
Image

Tema Switching

Tilpas siden har nu en hurtig tema switcher. Mens du svæver musen over et tema, kan du se et eksempel på det live i det aktuelle vindue.

Image
Image

Firefox kører allerede - Fix

Dette er en ny funktion, der omhandler et gammelt problem. Firefox fortsætter ofte med at køre som en proces, når vi har afbrudt det, og det er et problem at starte det igen. Mens jeg personligt har oplevet dette problem flere gange, var det aldrig forbløffende nok til at forhindre mig i at bruge Firefox, men jeg har selvfølgelig haft det lettere end de fleste brugere, og dermed behovet for denne funktion.

App Manager erstattet af webside

Den eneste bemærkelsesværdige funktion for udviklere er, at App Manager er blevet erstattet af en ny funktion kaldet WebIDE. Den kan fås fra udviklerindstillingerne. Du kan bruge den til at oprette, redigere og teste webapps i Firefox.

Image
Image

Firefox Android

Raffineret brugergrænseflade

Firefox vokser stadig med hensyn til dets mobile brugergrænseflade, og denne seneste opdatering leveres med subtile ændringer, der forbedrer browserens overordnede udseende på din telefon. Den mest mærkbare ændring er den opdaterede farvepalet.

Image
Image

Chromecast Mirroring

Hvis du har en Chromecast-enhed, skal du trykke på knappen mere øverst til højre, gå til værktøjer, og du får vist en valgmulighed for Mirror Chromecast.

Du kan læse udgivelsesnoterne til Android og Desktop versionerne for at lære om de funktioner, vi ikke har nævnt. Der er selvfølgelig støtte til flere HTML5 elementer. Firefox 34 kan muligvis ikke have mange nye funktioner, men Firefox Hej som en egen funktion er enorm i sig selv, der markerer betydningen af denne opdatering. Android-brugere har langt mindre at se frem til selv om dette gøres til en mindre vigtig opdatering til mobilplatformen.

Download Firefox 34 til skrivebordet

Download Firefox til Android

Populært emne.