3 fantastiske måder at bruge grevfunktionen i Excel

3 fantastiske måder at bruge grevfunktionen i Excel
3 fantastiske måder at bruge grevfunktionen i Excel
Anonim

Excel er en virkelig fantastisk app, der har hjulpet utallige mennesker til at analysere og manipulere store datamængder. Efter min mening er det et godt værktøj, der kan finde en form for udnyttelse på stort set alle felter (undtagen måske olie rigge). Kort tid tilbage gjorde vi et indlæg på fem Excel-funktioner, der kan være yderst nyttige til at gøre dagligdags, kedeligt, gentagne arbejde betydeligt nemmere. Mange af os, specielt de, der gør daglig leder- eller administrative opgaver, bliver helt fortrolige med mange af de funktioner, som Excel understøtter, og mens vi måske ved, hvordan man bruger en, hvor den skal bruges, og hvordan en funktion kan gøre livet lettere, t altid så indlysende. I dag beskriver jeg tre anvendelser af den meget enkle 'Count' funktion i Excel.

Ved funktionen 'Grev' menes alle variable former for funktionen, som inkluderer CountBlank-funktionen og CountIf-funktionen.
Ved funktionen 'Grev' menes alle variable former for funktionen, som inkluderer CountBlank-funktionen og CountIf-funktionen.

TÆLV

Syntaks: = countA (A1: A2)

Denne funktion tæller blot celler i det interval, du angiver, og du kan blive fristet til at overse det, da Excel vil give dig antallet af celler i en rækkevidde, hvis du vælger dem. En stor brug for grev-funktionen er at kvantificere strengværdier. Dette kan være noget så enkelt som at tælle antallet af varer, der er angivet i en kolonne af papirvarer, der er udstedt til en bestemt afdeling. Funktionen bruges bedst, når dataene i cellerne er alle forskellige.

Image
Image

TÆL.HVIS

Syntaks: = CountIf (A1: A2, "fraværende")

Dette er et betinget argument anvendt til Count-funktionen. I grund og grund spørger programmet at tælle alle celler, der indeholder en bestemt værdi, som du definerer dig selv. Dette kan være alt fra et tal, et ord eller et argument som større end eller mindre end et tal. Funktionen kan bruges til at udtrække kvantificerede oplysninger fra en arbejdsbog, der indeholder et mangfoldigt datasæt. Forestil dig at skulle udtrække, hvor mange ansatte i en afdeling der var sent på en bestemt dag, hvor alt du skal arbejde med er et usorteret ark, der er fyldt med navne og ankomsttider. CountIf-funktionen kan nemt finde det antal gange en bestemt post, der er af interesse for dig, forekommer i et datasæt. Det kan anvendes til både numeriske og alfabetiske værdier, hvilket betyder, at hvis du vil finde ud af, hvor mange personer på kontoret navngives 'Charlie', er dette den funktion, der skal bruges. Du kan også bruge den med jokertegn, så ansøgningen er begrænset kun af din fantasi (og den slags arbejde du skal gøre). I en nødsituation kan du endda bruge denne funktion til at finde ud af, hvor mange medarbejdere der har en bestemt blodgruppe.

Image
Image

ANTAL.BLANKE

Syntaks: = CountBlank (A1: A2)

Forsøger at søge efter manglende oplysninger og usikker på, hvor ufuldstændige dataene er til rådighed? Giv CountBlank-funktionen et forsøg. Du kan bruge den til at se, hvor mange personer der ikke har givet vigtige oplysninger, hvis du har en liste over leverandører, og du vil se, om der mangler oplysninger om nogen af dem, eller for at finde ud af om dit datasæt indeholder falske poster.

Image
Image

Brug det godt: Grev-funktionen, og alle dens variabler synes at gøre meget lidt, når du tænker på dem selv. Kombiner dem med et par andre simple funktioner som sortering og fremhævning, og du vil blive overrasket over de nye muligheder, der åbner for dig. Kombiner det med andre Excel-funktioner, og du er praktisk taget en Excel-ninja.

Populært emne.