Find Easy Thanksgiving Opskrifter Med Disse Apps & Websites

Indholdsfortegnelse:

Find Easy Thanksgiving Opskrifter Med Disse Apps & Websites
Find Easy Thanksgiving Opskrifter Med Disse Apps & Websites
Anonim

Thanksgiving er kun en dag væk, og mens der er meget debat om, hvorvidt store detailbutikker skal være åbne på Black Friday, er en ting for sikker; der vil være masser af mad. Normalt kan vi klippe så mange hjørner, som vi vil have, når det kommer til daglig madlavning til vores personlige næring, men på en ferie, en sådan mad er en stor del af, mange mennesker kan lide at lave lidt ekstra for et bedre måltid. For erfarne kokke kan det betyde at ringe til grandma og spørge hende om opskriften til hendes hemmelige sauce, prøve et nyt fyldstof til fuglen eller bare eksperimentere med noget helt nyt. For begynderkokken kan dette betyde en nervøs sammenbrud, da de forsøger at finde ud af, hvilke dagligvarer der skal købes. Uanset hvad din ekspertise er, har vi en liste over ressourcer til både erfarne (ordsprogede) og nybegyndere til at hjælpe dig med at spise bedre denne Thanksgiving.

Image
Image

Brug hvad du har i køleskabet

Forudsat at du ikke har en særlig opskrift i tankerne, eller det er bare for sent at købe flere ingredienser uden at blive styrket af andre sidste øjebliks shoppere, kan du altid bruge hvad du har i køleskabet til at finde ud af en god opskrift.

SuperCook er en fantastisk hjemmeside, der giver dig mulighed for at indtaste så mange ting som i køleskabet og pantryet, og det genererer en liste over opskrifter, som du kan lave af disse ingredienser. Opskrifterne hentes fra hele internettet, så du bare søger i alle større madsteder, men får resultater for retter, som du allerede har ingredienserne til.

Kitchenbug ligner SuperCook. Du kan bruge ingredienser til at søge efter opskrifter, men du kan også søge efter dem ved hjælp af etiketter som lavt fedtindhold eller lavt kolesteroltal. Hvis du prøver at spise sundt denne ferie, kan du finde nogle gode opskrifter, der bruger de understøttede etiketter.

Crowd Recipes

Et af de bedste steder at kigge efter opskrifter eller madlavningstips og tricks er Reddit. Du kan altid vælge at besøge websteder som allrecipes.com, men den gode ting om mængden af opskrifter og madlavningsinstruktioner er, at de mennesker, der laver og skriver dem, ikke forventer at have næsten hvert køkkenelement, der er nødvendigt for at køre en lille opskalering restaurant. De hjælper dig med at gøre det med køkkenudstyr og ingredienser, du har eller nemt kan købe.

Vi anbefaler følgende underredninger til alle, der leder efter en god opskrift at følge.

  • r / Cooking Denne subreddit giver dig både opskrifter og tips til mere effektiv madlavning
  • r / opskrifter Opskrifter, der spænder fra simpelt til komplekst, findes her. Nogle af de mere dygtige kokke vil endda inkludere billeder til hvert trin
  • r / Baking Hvis Martha Stewart ikke har været i stand til at hjælpe dig med at lave en dejlig peberbrødsmand, giv denne sub-reddit et forsøg på gode bagningshakker
  • r / cookingforbeginners Navnet siger det hele; sub-reddit hjælper noobs til at lave mad. Ting, der er så enkle som at lave en dobbeltkedel eller saltkød, forklares, og du kan altid spørge andre brugere om hjælp.

Du kan alternativt gå gennem hver eneste af de madrelaterede stillinger lavet på Imgur her.

Præsentation

Fødevarer skal ikke bare smag godt, men det skal også se godt ud, og hvis du nogensinde går tabt på ideer til at præsentere mad, giv disse Imgur gallerier en chance. Du vil enten forlade med en stor garnishing idé, eller med en rumlende maven.

  • Mad
  • FoodPorn

Videoer

Når jeg prøver en ny opskrift, er det ene spørgsmål, jeg ofte spørger mig selv,: 'Skal det se sådan ud?' Madwebsteder giver nogle gange trinvise fotos med en opskrift, men selv da kan du nok gætte tykkelsen af en gryderet eller suppe, eller undre om kødet er grundigt kogt eller ej. I dette tilfælde er en videotutorial meget god.

r / CookingVideos er en rigtig god subreddit, der indeholder madlavningsvideoer, både korte og lange, og viser dig, hvordan man laver traditionel ferieføde til daglig mad.

YouTube er selvfølgelig en anden stor kilde til madlavning af videoer, og vi anbefaler hverdagsmad og BBCFood.

EverydayFood har en stor Tyrkiet opskrift, der er let at følge, du kan tjekke det nedenfor.

BBCFood er en anden stor kanal med masser af nemme og hurtige madlavningsopskrifter. Hvis du ikke spiser kalkun, men gerne vil spise en enklere, mindre komplekse fugl, så prøv denne kyllingrecept.

Madlavning Apps

Smartphones, mere specifikt tabletter har fundet deres vej ind i alle aspekter af vores liv, og hvis du har penge til det, kan du købe et køleskab, der leveres med en monteret tablet. Nogle kan stille spørgsmålstegn ved behovet for enheden på et køkkenapparat, men det er en fantastisk måde at følge en opskrift på. For alle, der er bevæbnet med en tablet, er apps en god måde at søge efter og følge opskrifter.

iOS: Hvis du har en iPad, er Youmiam en fantastisk gratis app, der ikke kun giver masser af gode opskrifter, men lader dig også se individuelle trin på store, letlæsede kort.

Image
Image

Android

CookPad er en anden stor madlavning app til at køre på en tablet. Den er tilgængelig til både Android og iOS. Ligesom Youmiam har den også kort til at følge opskriftstrin en efter en. Opskrifterne er komplette med fotos for hvert trin, og de anvendte fotos er HD.

Image
Image
Installer CookPad fra Google Play Butik
Installer CookPad fra Google Play Butik

Installer CookPad fra App Store

Microsoft Surface Tablet

Lager mad og drikke app på Windows 8.1 er simpelthen fantastisk. Den indeholder en samling af super enkle opskrifter og lader dig også tilføje dine egne opskrifter til den. Det er faktisk bygget med tabletter i tankerne (ligesom alle Windows 8), og det er nemt at følge opskrifterne på appen.

Vi vil gerne nævne allrecipes.com og BBCFood her også. Begge har opskrifter, der spænder fra let til svært. Vi kan ikke anbefale allrecipes-appen, da det kommer ud, så rodet, selvom du kan give det en chance, hvis du vil. Begge steder har nogle gode opskrifter og er værd at tjekke ud. Godt at spise!
Vi vil gerne nævne allrecipes.com og BBCFood her også. Begge har opskrifter, der spænder fra let til svært. Vi kan ikke anbefale allrecipes-appen, da det kommer ud, så rodet, selvom du kan give det en chance, hvis du vil. Begge steder har nogle gode opskrifter og er værd at tjekke ud. Godt at spise!

Populært emne.