Kære udvikler, det er derfor, jeg vil ikke købe din app

Kære udvikler, det er derfor, jeg vil ikke købe din app
Kære udvikler, det er derfor, jeg vil ikke købe din app
Anonim

I min arbejdslinje får jeg mange apps til at teste. Jeg jager for dem, jeg dømmer deres nytte, jeg prøver dem ud, og når jeg finder en app fungerer godt nok eller adresserer et reelt problem, gennemgår jeg det for vores læsere. Det lyder som et sjovt job, og som jeg har fortsat at teste og gennemgå flere og flere apps, har jeg hentet fortællings tegn på, hvad der gør en god app. Men jeg er ikke alt for dygtig at afhente disse tegn; det er et biprodukt af erfaring, og hvor jeg kan identificere, om en app er god eller dårlig bare ved at se på skærmbillederne og læse en kort beskrivelse, er det ikke en idiotsikker kontrol. Udviklere er lige så kloge (hvis ikke flere) i spillet, end jeg er, og de giver mig slip. Det er sådanne gange, at den sande test af en god app kommer ned til en ting og en ting alene; funktioner.

Før jeg kommer ind i detaljerne, vil jeg dele, hvad disse fortælle tegn er af en tilsyneladende god app. Bedømmelser og anmeldelser er ikke en del af ligningen, fordi det er mit job at gennemgå de nye, de uopdagede apps, dem, der ikke har forsøgt endnu, og fortælle folk om det, så de ikke behøver at søge og eksperimentere med apps selv.

Design: Gør ikke fejl, at dette er hvad der får din fod i døren. Design er ikke det farvetema, du bruger, det er ikke hvor fancy grafikken er, hvor minimal grænsefladen er. Det er alle disse ting. Når jeg kigger på godt design, ser jeg på, hvor nemt en app skal bruge, navigere og forstå for den gennemsnitlige bruger.

Hvilke problemer løser det? Dette er et vigtigt spørgsmål, jeg spørger, når jeg ser på en app, enhver app. En ny URL-afkortningsapp udgives muligvis hver uge, men der er så mange af dem nu, at det ikke længere er et problem at løse. Mange fildelingstjenester har taget det på sig selv at tilbyde forkortede webadresser og skære mellemmanden. En app eller en tjeneste skal adressere et reelt problem. Det skal imødekomme et ægte behov, som folk har. Bare fordi nogen udviklede det betyder ikke nødvendigvis, at det er nyttigt. Nyttighed er et koncept, der er forbundet med problemløsning. Hvis jeg skal tænke i timevis for blot at komme i gang med en brug for en app eller tjeneste, er det virkelig ikke nyttigt.

Prøv før du køber: På AddictiveTips dækker vi sjældent apps eller tjenester, der ikke har en gratis version for vores læsere at prøve. Ofte når vi finder en betalt app, der er værd at gennemgå, forsøger vi at tilbyde vores læsere gratis eksemplarer. Og det er dette sidste kriterium, der bringer mig til, hvorfor jeg vil eller ikke vil opgradere en app.

SleepBetter - En casestudie

For nogle dage siden gennemgik jeg en app kaldet SleepBetter. Det er en app, der lover bedre søvn, og at krav alene er nok til at få mig til at prøve det i det mindste. Appen har ikke kun et glimrende design, men det løser et ægte problem, som mange mennesker står over for; sover dårligt. Kirsebæret på toppen er naturligvis det faktum, at det har en gratis version, du kan prøve selv. Hvis du kan lide hvad appen tilbyder, kan du opgradere og låse op flere funktioner (og også fjerne disse irriterende annoncer). Og hvis du vil have endnu mere bevis på, at denne app er fantastisk, se på det firma, der udviklede det. Runtastic. De laver fremragende sundhed og fitness apps, og hvis det ikke fortæller dig, hvor stor en app dette kan være, hvad gør det?

SleepBetter har alt for det, og alligevel besluttede jeg, at det aldrig kommer til at være værd at den lille pris på $ 1,99 til opgraderingen. Efter at have brugt det i en uge hjælper SleepBetter mig ikke med at sove bedre. Det hjælper mig med at vågne op på et bestemt tidspunkt, noget alarmappen på min telefon gør det helt godt.

Hvad gik galt?

Hvor appen tjekket alle de kasser, der gjorde det til at være en god app, det ultimative spørgsmål, jeg spurgte mig selv, da jeg tænkte på opgradering, er hvad jeg virkelig køber her? Pro-versionen tilbyder alarm tilpasning, drøm sporing, dybde statistik og effekten af månens cyklus i din søvn.

Jeg har allerede en vækkeurapp, det fungerer fint, og jeg kan tilpasse det så meget som jeg vil. Jeg drømmer om at blive jaget, falder eller mangler en eksamen. Skum, skyll, gentag. Stats? Sikker på, jeg kan lide cirkeldiagrammer over tekstvæggene, men jeg kan godt lide at sove godt også.

Nu er månens cyklus og det er effekter, der ser interessant ud; forskning har vist, at fuldmåne eller dage omkring det kan resultere i mindre søvn for nogle mennesker og varulve. Det medfører faktisk en nedgang i melatonin, hormonet, der regulerer din søvncyklus, og det er bestemt, hvad der ville kvalificere sig som en opgraderingsværdig funktion.

Pro-versionen af SleepBetter vil fortælle mig, hvordan motion, spise sent, have en stressig dag og indtage koffein, vil påvirke min søvn. Den gratis version har disse faktorer som helhed, og pro versionen vil fortælle mig, hvad den direkte virkning af hver enkelt er. Her kalder jeg appens bluff.

The Cracks begynder at vises

På trods af motion, spise sent eller hoppe over aftensmad helt og fremmest, har en stressende dag, og selv indtager koffein kun en time før sengetid eller ikke gør noget af disse ting, fortæller appen mig dag efter dag, at jeg har sovet med 98% effektivitet. Min søvn effektivitet ændrer sig ikke uanset hvad mine aktiviteter er før du vender ind. Du ville tro at forbrugende kaffe ville bringe min søvn effektivitet lidt, men det sker ikke. Hvad præcist er disse søvn effektivitet statistik fortæller mig da?

Ikke en gang nævner appen REM cykler, men det fortæller mig fortsat, at jeg sov ved 98% effektivitet med kun 5 timers søvn. Bare fordi jeg er vågen, betyder det ikke, jeg er godt rustet. Det er virkelig disse statistikker, det faktum, at de er utrolige, og de faktorer, der burde påvirke dem, gør ingen forskel for det overhovedet, det afbrød mig opgraderingen. Månecyklusser kunne have været værd at opgradere, men søvnstatistikken, jeg får med den frie version, er så svært at tro, at det får mig til at tro, at månens cykler måske har en lignende (læs: null) effekt på min søvn.
Ikke en gang nævner appen REM cykler, men det fortæller mig fortsat, at jeg sov ved 98% effektivitet med kun 5 timers søvn. Bare fordi jeg er vågen, betyder det ikke, jeg er godt rustet. Det er virkelig disse statistikker, det faktum, at de er utrolige, og de faktorer, der burde påvirke dem, gør ingen forskel for det overhovedet, det afbrød mig opgraderingen. Månecyklusser kunne have været værd at opgradere, men søvnstatistikken, jeg får med den frie version, er så svært at tro, at det får mig til at tro, at månens cykler måske har en lignende (læs: null) effekt på min søvn.

Dette er noget, der tog en god 7 dage og 7 overnatninger for mig at indse, uanset hvad appen byder mig efter, når jeg opgraderer til den, er den gratis version allerede en skuffelse. Funktionerne leverer ikke. Og i sidste ende handler det om funktionerne.

The Infinity Blade Series - En anden casestudie

Jeg spiller ikke meget. Mobilspil til mig er normalt måder at dræbe tid eller en fantastisk måde at undgå at tale med folk. Min telefon har spil som Candy Crush, Letterpress, Cut the Rope og Tall Chess. Enkle små spil, der er afslappende at spille og intellektuelt stimulerende (Candy Crush ikke inkluderet). For nogle år siden besluttede de vidunderlige mennesker bag Infinity Blade-serien at gøre Infinity Blade I fri til påske- eller juleferien (jeg glemmer hvilken). Blogs, der dækker spil, raserede om dette spil, og det er gratis i en begrænset periode. Jeg besluttede, at der ikke var nogen skade i forsøget.

Jeg elskede spillet; det var underholdende. Det blæste væk min latterlige selvbevidste forestilling om, at spil på en iPhone 4 aldrig ville være en sjov oplevelse. Udviklerne gjorde et fantastisk arbejde med fortællingslinjen, våben, rustning, monstre, scener, spil, alt. Grafikken fik mig til at kaste mig. Jeg fortsatte med at købe både andet og tredje bind af dette spil og har gennemført hvert spil mere end én gang. Jeg har aldrig keder mig eller følt som om jeg spildte de penge, jeg brugte på det

Dette spil leverede på sit løfte om underholdning, og det var prisen værd. Desuden solgte denne app de to næste bind til mig. Ingen annonce bad mig om at købe Infinity Blade II og Infinity Blade III, der var ingen kampagner, der var omkring, og der var bestemt ikke nogen prøveperiode. Jeg har ingen beklagelse.

Æble og appelsiner

Jeg har lige sammenlignet en sundhedsapp med et spil. Du kan sige det er uretfærdigt, men da begge forsøger at tjene penge, forsøger at få brugerne til at købe dem eller deres næste / pro-versioner, betyder det, at de begge har det samme mål. Og at nå det mål for begge apps betyder, at de skal levere på det, de lover. Det kan være underholdning, eller det kan være indsigt i vores fysiske velvære og måder at forbedre det på.

Infinity Blade er et spil, og App Store er choked fuld af spil. Det er ikke nemt for en app at skille sig ud, medmindre det virkelig er en god app. Det skal være underholdende, og Infinity Blade er. Det er sindssygt godt.

SleepBetter konkurrerer med sundhedsprogrammer, der er langt færre i forhold til spillene og endda fotografikategorien. Det kommer fra et stort navnefirma, og det er en stor anbefaling. Det leverer ikke.

Konklusion

TL; DR version af denne artikel er, at en app skal levere eller folk ikke vil opgradere. Det skal være nemt nok at forstå, at funktionerne er grunden til, at folk opgraderer, men nogle app-udviklere undlader at forstå dette. Det er ikke et vanskeligt begreb, heller ikke er det en hemmelighed, fordi så mange udviklere har fået det rigtige også. Funktioner er det, der betyder noget, og gør appen værd at opgradere. I betragtning af at jeg har købt vejrprogrammer, spil, en periode tracking app, en stor datahåndteringsapp til min 3G og Wi-Fi data, er der ikke andre genstande apps, hvor jeg holder fast, da appen gør hvad det lover at gøre.

Populært emne.