Microsoft Office Excel 2010: Hvad er nyt?

Microsoft Office Excel 2010: Hvad er nyt?
Microsoft Office Excel 2010: Hvad er nyt?
Anonim

Microsoft Office 2010 har afsløret mange fremragende funktioner, vi dækker løbende de seneste tilføjelser og tips. Du kan læse et opsummeret indlæg på både Microsoft Word 2010 og Microsoft PowerPoint 2010. I dag vil vi se, hvilke nye tilføjelser der er blevet tilføjet til Microsoft Excel 2010. Selvom det er en kendsgerning, at Excel ikke er blevet rørt så meget som den anden store applikationer i Office 2010, er der stadig nogle fantastiske tilføjelser i den. Lad os udforske dem:

Forbedret båndværktøjslinje

Værktøjslinjen Ribbon er ikke nyt i Microsoft Excel 2010, det var allerede der i Excel 2007. Men i 2010 er det blevet forbedret i et omfang, at det nu er meget tilpasseligt.

Image
Image

Kompatibilitet af .xlsx

I Excel 2007 introducerede Microsoft et nyt XML-format (.xlsx), der ikke var kompatibelt med tidligere .xls regnearkformater. Dette problem er ikke der for at forstyrre dig mere, hvilket betyder, at Excel-filer, der er oprettet i Excel 2010, nemt kan åbnes i versioner af Excel før Excel 2007. Nu vil Excel 2010 gemme filer lige så sikre som tidligere Excel 2007 og bedst af alt regnearkets størrelse er mindre end den gamle version .xls for at spare mere plads.

Image
Image

64-bit support

Microsoft leverer 32-bit og 64-bit versioner af Office 2010. I starten kan du måske tro det være en fælles nyhed, men der er en vigtig fordel - nu kan du oprette et regneark med en størrelse på op til 4 GB.

Minidiagrammer

Sparklines er små, ordformede diagrammer, der kan vises i en celle. Excel 2010 gør det nemt at lave sparklines. For at finde alternativet Sparklines, skal du gå til Indsæt fanebladet og valgte Diagrammer gruppe, vil du finde Minidiagrammer gruppe her.

Image
Image

Beskyttet tilstand

Hver gang du henter noget dokument, åbner Microsoft Office 2010 det i Beskyttet tilstand. Det giver dig ikke mulighed for at redigere dokumenterne, medmindre dokumentredigering er aktiveret. Klik på knappen Aktivér redigering mulighed for at aktivere dokumentredigering som vist i det følgende skærmbillede.

Image
Image

Slicer

Skærefunktionen betragtes som en af de mest fremtrædende. Det giver en rigelig visualisering af din PivotTable-visning, så du kan dynamisk segmentere og filtrere de data, der skal vises, lige hvad du har brug for. Ligesom Sparklines kan du også finde denne mulighed fra Indsæt Tab.

Image
Image

Makro

Makroer er ikke nye i Excel 2010. Du var i stand til at optage makroer i Excel 2007, men du har muligvis bemærket, at når du registrerede en makro, mens du gjorde noget med figurer, var makroen altid kommet tom. Dette problem er blevet behandlet og rettet i Excel 2010. Du kan finde Macro-indstillingen under Udsigt menu.

Image
Image

Forbedret diagramdiagram

En af de vigtige forbedringer med hensyn til diagrammer er, at nu i Excel 2010, når du dobbeltklikker på et diagramelement, åbnes dialogboksen Format.

Image
Image

Navngivne sæt

Navngivne sæt support er blevet leveret i Microsoft Excel 2010, denne funktion giver dig mulighed for at oprette dine egne navngivne sæt. Du skal blot finde Felter, elementer og sæt knappen under båndet, og det vil give dig mulighed for at definere dine egne navngivne sæt.

Det er det, vi har dækket de mest bemærkelsesværdige forbedringer i Microsoft Excel 2010. Hvis du synes vi har sprunget over nogen, er du velkommen til at kommentere. God fornøjelse!
Det er det, vi har dækket de mest bemærkelsesværdige forbedringer i Microsoft Excel 2010. Hvis du synes vi har sprunget over nogen, er du velkommen til at kommentere. God fornøjelse!

Populært emne.