Hænder på: Android Lollipop Developer Preview

Hænder på: Android Lollipop Developer Preview
Hænder på: Android Lollipop Developer Preview
Anonim

Google har udgivet udviklerens eksempelvis preview Android L til Nexus-enheder. Så imponerende som Google I / O 2014 var, er der intet, der kan sammenlignes med at faktisk få en brugers indtryk ved at gå i hånd med OS, og det gjorde vi bare. Det nye Materiale Design er ikke kun et nyt lag maling; Det er en UI-eftersyn, og vi elsker det hidtil. Vi har detaljeret de nye funktioner, som slutbrugerne sandsynligvis vil elske, selv om der er meget mere i form af nye API'er, der vil være af interesse for udviklere. Så uden at gøre, er her nye funktioner.

Image
Image

Materiale Design

Den nye brugergrænseflade, der blev introduceret på Google I / O 2014, er flot og elegant ved hjælp af skygger, lys og andre elementer, der giver dybde og dimensioner. Pointen er at gøre interaktionen mere 'rigtig'. Typografi er mere fed og mange levende farver er blevet brugt, men det er de subtile ting, der er mere tiltalende, når du kommer ned til at bruge det. For eksempel holder du en besked i låseskærmen, eller når du skifter apps. Knapperne, som vist i opkaldsprogrammet, synes at flyde. Du vil også bemærke, at nye softkeys er blevet introduceret.

Image
Image
Image
Image

Dynamiske Heads Up Notifikationer

Disse er meddelelser, du får for vigtige begivenheder som et telefonopkald, kun de vises som en flydende besked oven på det program du bruger. De kan afskediges, eller du kan bruge dem til at interagere med appen. Pointen er at give dig mulighed for at interagere med en app som svar på en begivenhed uden først at åbne meddelelsesområdet.

Image
Image

Meddelelse om låseskærm

Funktionen taler for sig selv, men det er værd at nævne, at låseskærmbeskeder er blevet implementeret ganske intelligent. Underretninger, som en e-mail eller måske en sms, skjuler det faktiske indhold og gør dig opmærksom på ny aktivitet. Indholdet er kun skjult, hvis du har angivet et kodeord for låseskærmen. Forskellen kan ses nedenfor; venstre skud viser, hvordan meddelelser vises, når der ikke er adgangskode, og den rigtige viser, hvordan meddelelser vises, når der er adgangskode.

Image
Image
Image
Image

Ny låseskærm

Låseskærmen har også et godt nyt udseende; skub til højre for at åbne opkaldsapplikationen, venstre for at åbne kameraet, ned for at åbne hurtige indstillinger og op for at låse op. Denne opdatering kommer til prisen for låseskærm widgets. Google sagde ikke eksplicit, at de gjorde væk med låseskærm widgets, men der synes ikke at være nogen måde at tilføje dem til låseskærmen mere. Hvis din enhed er tilsluttet en strømkilde, vil låseskærmen også fortælle dig, hvor lang tid det tager at lade den oplades helt.

Image
Image
Image
Image

3D Multi-tasking

App switcher har et meget imponerende nyt udseende; I stedet for en liste over apps, som du slår gennem, har du stablet apps, der giver en dybdefølelse. Dette er for det meste en visuel forandring og en udvidelse af materialet design, men det er værd at nævne. For at afslutte en app, skal du trykke på Luk knappen eller bruge den sædvanlige swipe gestus.

Image
Image

Batterisparer

Batteribesparer er en ny funktion, som, som navnet tydeligvis indebærer, hjælper batteriet på din enhed længere. Det er en ny tilstand, som din enhed kører i, og det kan give dig 90 minutter ekstra på din enhed, ifølge Google. Du kan indstille den til at tænde automatisk, når batteriet er på 5%, 10%, 15% eller 20% batteri.

Image
Image

Hurtige indstillinger

En anden brugergrænseændring og nogle nye knapper er blevet tilføjet til hurtige indstillinger. Bemærkelsesværdige tilføjelser er de nye rotationsknapper og knapperne med støbt skærm, samt forstyrr knapperne. Dit profilbillede er meget mindre nu, og lysstyringsskyderen vises som standard.

Image
Image

Forstyr ikke

Denne funktion er noget, som iOS-brugere har haft siden iOS 7, men det ser ud til, at det er Google, der har fået det rigtigt.Forstyr ikke, er en tilstand, der kan aktiveres på skema eller manuelt for at aflyse meddelelser. Planlægningen er utrolig fleksibel, men det er ikke grunden til, at jeg elsker det. Jeg elsker det, fordi jeg ikke kan forstyrre kontakter, hvis telefonopkald og meddelelser kan komme igennem, når den er aktiveret. Telefonopkald og meddelelsesindstillinger håndteres uafhængigt af hinanden, og jeg kan vælge en eller begge dele. Den har sit eget hurtige indstillingspanel, hvor du kan vælge at slukke for mode manuelt eller efter et bestemt antal timer.

Image
Image

Afsluttede tekster

Lukket understøttelse af undertekster er blevet tilføjet til Chrome Cast og kan aktiveres fra indstillingerne for tilgængelighed. Funktionen er komplet med sprogvalg, tekststørrelse og tekstfarveindstillinger.

Image
Image

Farveinversion og pladskorrektion

Den nye version af Android har to nye farveindstillinger til synshandicappede. En farveinversionstilstand, der omdanner farver på skærmen og en pladskorrektionsfunktion til personer, der lider af forskellige typer farblindhed. Du kan vælge, hvilken type du skal justere for, og farverne på dit display ændres i overensstemmelse hermed.

Image
Image
Udviklerbygger til Android L er tilgængelige for Nexus-enheder her.
Udviklerbygger til Android L er tilgængelige for Nexus-enheder her.

Populært emne.