Genoptag en fejlet Chrome Download fra hvor den blev slukket [Tutorial]

Genoptag en fejlet Chrome Download fra hvor den blev slukket [Tutorial]
Genoptag en fejlet Chrome Download fra hvor den blev slukket [Tutorial]
Anonim

Jeg er overdrevent forsigtig med download managers, især dem der forsøger at få mig til at installere et hundrede andre ting under installationen. Tilføj til dette antallet af rædselshistorier du læser om malware, kompromitterede data, sikkerhedslækage og whatnot, og jeg foretrækker at bruge min Chrome's download manager. Dette kommer dog med en alvorlig ulempe; Hvis en download mislykkes, kan jeg ikke genoptage den. Hvis det var noget lille, har jeg ikke noget imod at downloade det frisk, men det kan være et problem for en større download. En meget frustrerende ved det. Naturligvis vil enhver i min stilling ønsker et arbejde rundt, så her er en enkel måde at genoptage en fejlagtig download. Du skal bruge Firefox installeret, da genoptaget download vil blive gennemført i Firefox.

Den store ting ved denne metode er, at selvom Chrome styrtede, måtte dit system tvinges til at lukke, eller du manuelt forlod Chrome, kan downloaden stadig genoptages.

Trin 1: Find den fejlede download

Overførsler, der mislykkedes, forlader en resterende fil i mappen downloads (eller hvor det var, du gemte filen). Den fil har udvidelsen CRDOWNLOAD, som står for en download af Chrome. Når først downloadet er mislykket, skal du finde denne resterende fil. For at se, hvad filen er navngivet, skal du åbne downloadsmappen i Chrome (Ctrl + J) og se på den fejlede downloadfils navn. Af hensyn til denne tutorial vil vi kalde det My_Files.cdownload.

Image
Image

Trin 2: Kopier Download Link

Kopier downloadlinket fra download siden i Chrome. Højreklik på det og vælg 'Kopier link adresse' indstillingen. Du kan nu forlade Chrome, hvis du vil. At lade det køre, vil ikke gøre nogen forskel.

Trin 3: Start download i Firefox

Indsæt linket i Firefox og lad det begynde at downloade. Når først downloadet er startet, skal du sætte det i pause. Højreklik på filen i downloadfremdriftsvinduet, og vælg Pause.

Image
Image

Trin 4: Find den midlertidige Firefox-download

Åbn det sted, hvor Firefox downloadede filen og tjek navnet. Det kan være at gemme med et andet navn end Chrome var. Ignorer udvidelsen på dette tidspunkt og simpelthen kopiere navnet på filen. Lad os sige, at Firefox downloadede det med navnet Myfiles.part. Kopier "Myfiles" -delen.

Trin 5: Omdøb mislykket download

Gå til den fejlede downloadfil, du fandt i Trin 1 'My_Files.cdownload', og omdøb den efter navnet du kopierede i trin 4, 'Myfiles.cdownload'. Skift filens udvidelse fra CRDOWNLOAD til PART, så dit filnavn er nu 'Myfiles.part'. Windows vil bede dig om, at ændringen kan resultere i en korrupt fil, men rolig og gå videre med det.

Image
Image

Trin 6: Udskift den pauserede fil

Gå tilbage til, hvor Firefox downloadede den pågældende fil og slet den. Kopier filen, som du lige omdøbt til 'Myfiles.part' til denne placering.

Trin 7: Genoptag download

I Firefox skal du højreklikke på den pauserede fil i vinduet for downloadfremdrift og genoptage den. I stedet for at downloade frisk, vil Firefox genoptage download fra, hvor Chrome slap af.

Hvad sker der?

Når en download i Chrome fejler, sletter den ikke filen. Det efterlader uanset hvilke filer der blev downloadet, men i Chrome Download format. Chrome selv kan ikke genoptage denne fil, fordi dens download manager ikke understøtter den. Firefox på den anden side kan klare det fint, forudsat at navnet og udvidelsen er korrekte.

Når du starter og sætter pause i Firefox, opretter browseren sin egen downloadfil som Chrome gjorde. forskellen er, at Chrome's fil er meget større, fordi den havde downloadet mere, før downloadet mislykkedes. Hvad du egentlig gør, er at omdøbe den fejlede Chrome-download til en fil og formatere, at Firefox allerede har anerkendt og initieret en download til. Når downloadet genoptages, vil Firefox afhente, hvor Chrome slukkede, sparer meget tid og lidt båndbredde.

Populært emne.