Office Excel 2010 Viewer

Office Excel 2010 Viewer
Office Excel 2010 Viewer
Anonim

Ligesom vi talte om at åbne docx-filer uden at bruge Office 2010, fokuserer dette indlæg på at åbne xlsx-filer. Kort sagt, der er nogle små ændringer i online og desktop apps, som vi nævnte før.

Men hvis du har problemer med at åbne xlsx-format, kan du altid konvertere det til xls-format og derefter prøve at åbne det. For avancerede brugere har vi allerede dækket en enkel måde at konvertere Excel-regneark til CSV-format på.

Nu tilbage til åbning xlsx regneark, vil vi anbefale følgende fire produkter.

Online Apps:

  • Google Dokumenter
  • Zoho Sheet

Desktop apps:

  • OpenOffice
  • Excel Viewer

Google Docs, Zoho Sheet og OpenOffice kan bruges til at se og redigere regnearkene, mens Excel Viewer (som er officielt MS-produkt) kun kan bruges til visning af Excel-filer. Du kan selvfølgelig udskrive regnearket ved hjælp af en af ovennævnte apps.

De fleste bruger de berømte tre (dvs. Google Docs, Zoho og OpenOffice) til at åbne og redigere orddokumenter i stedet for at bruge det til Excel-regneark. Årsagen er, at Excel 2010 og Excel 2007 har langt bedre funktionaliteter, og det ville tage år før webmodstanderne kan overtage.

Hvis du vil vide, er MS Office mest berømte produkt Word, efterfulgt af Excel og derefter PowerPoint.

Redaktørens note: På AT forsøger vi at hjælpe både amatør og avancerede brugere. Denne artikel snakker om få online- og desktopapps, der kan åbne Excel-regneark i xlsx-format. Du kan springe over denne artikel, hvis du mener, at det ikke er for dig.

Populært emne.