3 Subtile Ændringer Google Made To Chrome I Seneste Opdateringer

3 Subtile Ændringer Google Made To Chrome I Seneste Opdateringer
3 Subtile Ændringer Google Made To Chrome I Seneste Opdateringer
Anonim

Vi dækker ikke Google Chrome opdateringer og nye versioner så regelmæssigt som vi gør for Firefox. Muligvis fordi versionsnumre er langt mindre relevante med Chrome. Men hver gang får du en forandring, og jeg går bare med dette citat fra X-Men her for at forklare det bedst; "Denne proces er langsom og tager normalt tusinder og tusinder af år. Men hvert par hundrede årtusinder udvikler evolutionen fremad ". Chrome er kendt for sin meget minimale grænseflade, og lige hvor perfekt udført det er. Firefox, efter mange opdateringer har endelig fanget op, men åbner et Firefox-vindue og ramt Alt-tasten. Alle de gamle menuer vender tilbage i et par sekunder. Med Chrome er grænsefladen så minimal at ændringer er vanskelige at lave, og endnu sværere at få øje på. Når det er sagt, er der tre ændringer, der blev foretaget til Chrome over de seneste opdateringer.

Indstillinger-menuen

Dette er en ret ny ændring, som jeg har bemærket, da jeg ønskede at deaktivere en udvidelse. Hvis du ikke besøger indstillingerne oftere, er funktionen 'Værktøjer' nu væk. Det plejede at ekspandere for at afsløre andre sider, herunder siden for udvidelser, som jeg oprindeligt søgte efter. I stedet har vi 'Flere værktøjer' helt nederst, og det huser udvidelsessiden, udviklerværktøjer, opgaveadministratoren osv. Andre mere indlysende ændringer omfatter funktionen Cut, Copy og Paste ved siden af den nye Edit-indstilling. Der er bedre forbedret zoom kontrol samt en fuld skærm option.

Image
Image

Gemmer bogmærker

Dette er en temmelig lille ændring, men knappen 'Udført', der vises i bogmærke popupen, når du gemmer et link, læses nu 'Færdig'. Hvorfor besluttede de sig for at ændre bare det ene ord og intet andet er nogen gæt. Jeg ville meget hellere have foretrukket flere mapper, der vises i den nyligt tilføjede menu.

Image
Image

Lagring af adgangskoder

For websteder, hvor du har gemt adgangskoder til din browser, er det nu lettere at fortælle det og fortryde den pågældende handling. Et nøgleikon i webadresselinjen indikerer som sådan, og du kan fortryde din sidst gemte præference fra den lille pop-up. Hvis ikonet er blåt, angiver det en gemt præference for den pågældende hjemmeside. Hvis det er gråtonet, angiver det, at ingen præference er blevet gemt. Du kan også få adgang til Password Manager fra denne menu, hvis du ikke har gemt den til den pågældende side. De valgmuligheder, der vises i pop op, varierer afhængigt af den præference, du har gemt.

Har du bemærket noget nyt for nylig i Chrome?
Har du bemærket noget nyt for nylig i Chrome?

Populært emne.