3 måder at downloade undertekster fra en YouTube-video

Indholdsfortegnelse:

3 måder at downloade undertekster fra en YouTube-video
3 måder at downloade undertekster fra en YouTube-video
Anonim

Du ville blive overrasket over, hvor nyttige mennesker finder undertekster at være. Mange tror måske, at undertekster nederst på skærmen kan ødelægge din film og se oplevelse, men nogle mennesker har virkelig gavn af dem. For nogle er det en bedre seeroplevelse. For ikke-modersmålspersoner på et bestemt sprog kan undertekster tjene som et godt læringsredskab, og alle med nedsat hørelse kan se film uden problemer. Hvis du ser en dvd eller en Blu-Ray, er det ikke noget problem at få undertekster. En simpel Google-søgning hjælper dig med at finde millioner af ressourcer til filmtekster. Forestil dig nu, at du ønskede at downloade undertekster af en instruktions YouTube-video, og du vil opdage, at du har langt færre muligheder. Her er tre måder at udtrække undertekster fra en YouTube-video.

Web App - KeepSubs

KeepSubs er den nemmeste måde at få undertekster fra en YouTube-video på. Alt du behøver er linket, og for at videoen skal have undertekster. Besøg appen, indsæt linket til videoen i inputområdet, og klik på 'Download'. Afhængigt af videoen kan det have undertekster på mere end et sprog. KeepSubs tilbyder at oversætte dem til andre sprog, selvom oversættelsen måske ikke er meget præcis. Undertekstfilen er i SRT-format, så den vil være kompatibel med mange populære medieafspillere, og du vil kunne åbne den med en enkel tekstredigerer.

Besøg KeepSubs
Besøg KeepSubs

Din browser

Hvis din browser understøtter HTML5-videoer, har du ikke rigtig brug for et specielt værktøj til at få undertekster, selvom du måske skal bruge lidt tid på at redigere XML-filen, hvilket er den ulempe, der følger med denne metode. Åbn en YouTube-video og lad siden blive indlæst. Du behøver ikke, at hele videoen skal afslutte buffering, men sørg for at tænde lukkede billedtekster. Hvis du ikke forsøger at downloade de lukkede billedtekster, men snarere underteksterne inkluderet af uploaderen, kan du springe over dette trin.

Når videoen er åben, skal du åbne udviklerens værktøjer og gå til fanen Netværk. Hvis der er et filter eller en funktionsfunktion, skal du bruge det til at gøre arbejdet nemmere. Kig efter den post, der begynder med 'timedtext?' (Se skærmbillede nedenfor), og åbn denne fil i en ny fane. Det åbner en XML-fil med underteksterne.

Image
Image

Desktop App - Google2SRT

Dette er en simpel lille app, der kan downloade undertekster fra en YouTube-video ved hjælp af ikke mere end videoens URL. Vælg webindstillingen og indsæt webadressen i felterne Google Undertekster. Vælg et sprog og klik på Gå.

Download Google2srt
Download Google2srt

Populært emne.