Hvad er GIFV og hvad betyder det for dig

Hvad er GIFV og hvad betyder det for dig
Hvad er GIFV og hvad betyder det for dig
Anonim

Internettet og især blogspheren taler om Imgur og GIFV-projektet. Til den almindelige person, der er glad i at browse r / gifs eller Imgur galleriet, betyder dette bedre kvalitetsgIF'er, men for folk der opretter og uploader disse GIF'er er det en meget større aftale. Hvis du vil læse om alle fordelene ved GIFV, foreslår vi at du læser det oprindelige Imgur-indlæg om emnet. For vores del har vi forenklet, hvad GIFV er for dig nedenfor.

Image
Image

Hvad er GIFV?

GIF'er som vi alle ved, er billeder, der spilles på sløjfe. De har lav kvalitet, tager tid at indlæse og er den bedste måde at udtrykke sig på internettet. GIF er også et filformat, og ligesom PNG og JPEG-formater har GIF-formatet sit eget specifikke formål. GIFV er et nyt format, som Imgur har udviklet. Det bruger nu dette format til at give dig bedre GIF'er, der spiller mere jævnt, er bedre kvalitet og en større filstørrelse.

Hvordan konverterer jeg en GIF-fil til en GIFV-fil

Det korte svar er, at du ikke gør det. Det behøver du ikke. Livet for alle, der ønsker at uploade store HD GIF'er til Imgur, er forbedret drastisk, uden at der er behov for yderligere handlinger fra deres side. Du vil fortsætte med at uploade dine GIF'er på samme måde som du altid har, og Imgur skal tage sig af resten. Tjenesten konverterer nu alle GIF-filer til GIFV-filer, som det fremgår af de delingswebadresser, du får, når filen er blevet uploadet. Den eneste ulempe er, at 'optimering' af GIF tager tid. Nogle gange tager det ret lang tid.

Image
Image

Hvorfor har vi brug for GIFV?

Du kan uden tvivl have hørt sætningen 'Hvis den ikke er brudt, må du ikke rette den'. Det er sådan, der er tilfældet med GIF'er. Vores meget kraftfulde browsere, der kan afspille musik og videoer fra vores stationære computere, er langsomt ved at afspille en GIF-fil fra vores lokale drev. Det betyder at noget faktisk er brudt, og vi har arbejdet rundt ved at reducere filstørrelsen (hvilket kompromitterer kvaliteten), skabe mindre filer, eller bare trykke på den næste knap, fordi vi ikke kan vente på, at GIF skal indlæses. GIFV opretter ikke kun en mindre fil, men den resulterende fil spiller mere glat i bedre kvalitet. Billedet nedenfor var en 44 MB GIF-fil uploadet til Imgur.

Hvad er alt dette tale om video?

GIFV siges at være en video GIF. Filen konverteres til dette nye videoformat. Det er forvirrende i starten, men du behøver kun at konvertere en fil for at forstå, hvordan det virker. Det er meget som at konvertere en GIF til en MP4, medmindre GIFV-formatet er noget, der er lavet specielt til GIF'er af Imgur. Hvis du spiller det i Chrome, skal du højreklikke på billedet og vælge 'Vis kontrol' for at få vist skærmbilledet for fuld skærm, lydstyrke og afspilning / pause samt en søgelinje. For alle, der uploader et animeret billede til Imgur, er en GIF alt hvad du behøver.

En lille ting vi bemærkede er, at når du åbner GIFV-filen via direkte linket, læser browseren først det som en MP4-fil, men URL'en ændrer sig hurtigt til GIFV.
En lille ting vi bemærkede er, at når du åbner GIFV-filen via direkte linket, læser browseren først det som en MP4-fil, men URL'en ændrer sig hurtigt til GIFV.

Konklusion

Dette er ikke kun en god ting for folk, der opretter og deler GIF'er af høj kvalitet, det er for alle, der nyder GIF'er uanset deres størrelse. Formatet reducerer faktisk størrelsen af filen, men det giver også en bedre afspilningsoplevelse, uanset hvor stor eller lille din GIF er, det vil spille meget bedre nu.

Populært emne.