4 gratis værktøjer til oprettelse af animerede GIF'er med høj kvalitet

4 gratis værktøjer til oprettelse af animerede GIF'er med høj kvalitet
4 gratis værktøjer til oprettelse af animerede GIF'er med høj kvalitet
Anonim

I går blev Imgur-brugere alle fikseret på Project GIFV. Imgur støtter nu større GIF-filer, og det viser sig, at de spiller meget hurtigere, meget glattere og er en bedre kvalitet helt og holdent. Jeg gætter folk på Imgur indså, hvor vanvittigt dets bruger-base handler om GIF'er og besluttede at give dem noget til virkelig at gå i gang med. Nu, hvor du har midler til at dele større, bedre GIF'er ved hjælp af den mest populære billeddelingstjeneste, er det eneste spørgsmål, der er tilbage, hvordan man laver en super høj kvalitet GIF? Her er fire værktøjer, som giver dig mulighed for at oprette gode GIF'er fra dit skrivebord, ved hjælp af onlinevideoer, billeder på din computer eller dit webcam.

Gifff.fr

Gifff.fr er et godt online værktøj til at oprette GIF'er ud af YouTube-videoer. Det giver dig mulighed for at styre hastigheden og billedstørrelsen af GIF'en med kun en begrænsning, at GIF ikke skal være længere end 15 sekunder. Det betyder ikke, at du ikke kan bruge en lang video til at oprette GIF, bare at slutfilen ikke kan køre længere end 15 sekunder. Du kan tilføje en billedtekst øverst og nederst i GIF, som er en ekstra fordel.

Besøg Gifff.fr
Besøg Gifff.fr

RECORDIT

Vi har gennemgået denne helt fantastiske app til Windows og OS X et stykke tid tilbage, og det er ikke kun en fantastisk måde at oprette GIF'er fra screencasts på. Det er også et fantastisk produktivitetsværktøj. Du kan få ekstra funktioner til $ 30 på OS X (adgangskodebeskyttelse og billedfrekvensstyring), men appen, som skaber både video og GIF-filer, er gratis ellers, og udgaven er en højkvalitetsfil.

Download Recordit
Download Recordit

Lav en GIF

Dette er et af de mest populære onlineværktøjer til oprettelse af en GIF, og hvad der gør det så godt, er dets evne til at skabe GIF'er i stort set muligvis. Du kan oprette en GIF fra en YouTube-video, fra en video på dit lokale drev, fra flere billeder og fra dit webcam. Den eneste fangst er, at hvis du vil have en højere kvalitet GIF og uden vandmærke, skal du tilmelde dig tjenesten.

Besøg Gør en GIF
Besøg Gør en GIF

Gyfcat

Den eneste ting, som både Gifff.fr og Make GIF har til fælles, er at de støtter YouTube-videoer. Bortset fra YouTube understøtter ingen af disse websteder andre populære video-hosting-websteder som Vimeo eller Daily Motion, så en anden måtte gøre det, og Gyfcat gjorde. Den eneste ulempe er, at GIF'erne ikke er af samme kvalitet som dem, der er skabt af Gifff.fr. Gyfcat skaber ikke kun GIF'er, men du kan også bruge det til at komprimere dem.

Besøg Gyfcat
Besøg Gyfcat

Hvilket værktøj eller service vil du anbefale for nemt at oprette høj kvalitet GIF'er?

Populært emne.