IOS Killer funktioner introduceret gennem årene

Indholdsfortegnelse:

IOS Killer funktioner introduceret gennem årene
IOS Killer funktioner introduceret gennem årene
Anonim

For mange mennesker vil køb af en iPhone 6 være en beslutning om at opgradere til en større skærm og et bedre kamera osv. For dem der ikke køber en ny telefon, vil de opgradere deres enheder til iOS 8. Hver ny version af iOS har haft hurtig og næsten øjeblikkelig vedtagelse. I 2007, da iPhone blev først annonceret, havde Apple til hensigt at sælge en million enheder om året. Med iPhone 6 og 6 Plus er det samme nummer opnået i en uge. Vi er bestemt stadig forelsket i Apples fantastiske hardware, men iOS-opgraderinger handler ikke om fandom og blinde dedikation til virksomheden. De har altid været om funktioner; hvad giver det nye operativsystem dig, der er værd at opgradere til og gennem årene har Apple givet os dræbtefunktioner i hver enkelt version af iOS for at gøre det værd opgraderingen. Vi gennemgår disse killer-funktioner igen for at se, om iOS 8 har leveret som sine forgængere og hvilke funktioner i den nyeste version der skal skubbe opgraderingerne.

Image
Image

iOS 3

Tilbage, da iOS 3 blev frigivet, havde Apples hardware og software begge sat en ny standard for smartphones, og ingen var helt opfanget af dem. Det ville vare et stykke tid før nogen faktisk kom op med fantastisk hardware og en anstændig pålidelig nok OS til at køre på det. Med iOS 3 og dens mange nye funktioner var der to, der stod ud; Skær, Kopier, Indsæt tekst og Tryk meddelelser.

Skær, Kopier, Indsæt

Denne funktion var, hvor iOS spillede opfanget af ringere telefoner, herunder enkle funktionstelefoner, der kører Nokias Symbian OS. For mange kan det ikke lyde som en big deal og absolut ingen grund til at opgradere, men denne ene funktion gjorde alt fra e-mail til tekstning monumentalt lettere. Normalt kunne du ikke sælge en telefon på en sådan funktion, men med Apples tilbud fungerede det simpelthen fordi enheden og operativsystemet var gode, og denne funktion var meget savnet.

Tryk meddelelser

Bortset fra at iPhone er en god enhed, bragte den også som mobile apps som vi kender dem i dag. Med brugere, der udnytter disse apps, vil alt, hvad der gjorde dem mere funktionelle, være en killer-funktion. Alt, som lader brugerne få mere ud af en app, betød, at de ville opgradere til det.

Dom: iOS 3 bragte den meget savnede kopi / indsæt funktionalitet og forbedret app interaktion. Disse to funktioner alene var gode nok til at opgradere til. Faktor i de andre forbedringer, og det er nemt at se, hvorfor alle var klar til at opgradere som sur.

iOS 4

multitasking

iPhone brugere var (og stadig) meget forelsket i deres apps, og tilføjelsen af multitasking var enorm for iOS. iOS 4 debuterede med iPhone 4, en langt mere kraftfuld enhed end sine forgængere. Dem på iPhone 3GS, der ikke opgraderede deres telefoner, ville stadig opgradere deres OS til denne funktion alene. Apps var ikke bare lettere at få adgang til; Denne funktion gjorde alt bedre og var et af de få funktioner, der kan forbedre brugeroplevelsen for hele OS

Facetime

Det er overraskende at bemærke, at Facetime blev introduceret før iMessages. Skype var endnu ikke blevet frigivet til iOS, og appen Facetime app samt tjenesten var både gratis og fremragende til erhvervsmæssig og personlig brug, så længe du havde en WiFi-forbindelse.

Dom: En bedre måde at bruge kraftfulde apps på, en ny hurtigere enhed, der kan køre disse apps og gøre det nemmere at foretage multitasking, og en indbygget video messaging service, var alle gode grunde til at opgradere både din enhed og iOS-version. Tilføj til dette tilbud de andre funktioner, der kom i iOS 4 over det er forskellige iterationer, og du kan se, at opgradering aldrig var et spørgsmål.

iOS 5

Siri

Futuristisk? Måske. Fedt nok? Helt bestemt. Siri kiggede cool, da det blev annonceret, og der var altid løfte om ting at blive bedre. Ældre iPhones fik ikke denne nye funktion, så det var mere en grund til, at enhederne blev opgraderet, end kun operativsystemet blev opgraderet. Selv om det ikke var en god funktion, og det ville tage lidt tid for det at fungere godt, skabte integrationen af Siri sig nok hype til at blive betragtet som en morderfunktion.

iMessage-beskeder

Ligesom Facetime var iMessages en big deal. Der var lignende tjenester med en iOS-app, der allerede var tilgængelig i App Store, men noget fra Apple, der kom forudinstalleret på hver enkelt iPhone, betød, at bogstaveligt talt alle sammen med en iPhone brugte denne service. Teksting var helt anderledes nu med iMessages.

Notifikations center

Ligesom push notifikationer i iOS 3, multitasking i iOS 4, varslingscenter i iOS 5 var en anden god måde at få advarsler fra apps. Det gjorde apps langt mere nyttige og meget lettere at bruge. Det var også en fantastisk måde at gennemgå underretninger fra flere apps og vatch up på dem, der blev savnet.

Bedømmelse: Seeming futuristisk Siri, iMessages udgivet på hælene i Facetime succes og Notification Center, der forlængede app brug og gjort det nemmere og hurtigere at få adgang til, gjorde opgraderingen beslutningen lidt mere end en no-brainer.

iOS 6

Apple Maps

Dette var måske den eneste iOS-version, der nogensinde kommer ud med en indbygget ulempe for det. Så meget som vi elsker vores iPhone- og Apple-fremstillede enheder, elsker vi Google Maps. Hvor der oprindeligt var frygt for, hvor godt appen ville udføre, blev det snart værre, da de tidlige rapporter citerede forekomster af Apple Maps mislykkedes miserably. Apple Maps var en stor ting, for så vidt som iOS 6 var bekymret, men det leverede ikke, og man kan antage, at det kun var den forsikring, at Google ville lancere en Google Maps-app til iOS, der hjalp overgangen til at gøre overgangen nemmere.

Facebook Integration

På nuværende tidspunkt var sociale medier blevet en helt faktor i vores dagligdag, og Apple tog måske det største skridt til at integrere det yderligere ved at tilføje Facebook integration. Vi kan alle enige om, at dette ikke er en banebrydende funktion, men brugere elskede det, fordi de elskede sociale medier. Facebook var blevet mere end et sted at holde trit med venner, det var blevet en online identitet; folk spillede spil med Facebook venner, de tilmeldte sig apps ved hjælp af deres Facebook ID, og Apple bragte så meget integration til iOS-brugere.

Panorama Billeder

Kameraet på iPhone har altid været en big deal; bortset fra den store billedkvalitet fra den til dato tilgængelige hardware på iPhone, havde det hjulpet med at gøre iPhone til en erstatning for point & shoot-kameraer. Introduktionen af denne funktion gjorde det mere kraftfuldt, hvilket gav brugerne en god grund til at opgradere deres operativsystemer og enheder.

Dom:Selvom denne del af iOS kom med Apple Maps i stedet for Google Maps, havde den to nye funktioner, som brugerne ville elske; social media integration og et mere kraftfuldt kamera. De var meget personlige træk og kombineret med alt andet iOS 6 tilbydes, beslutningen om at opgradere var en nem en.

iOS 7

Ny brugergrænseflade

Den nye brugergrænseflade gav anledning til oprør, da den først blev afsløret; nogle kritiserede det som værende grimt, og andre påpegede, at det ville være en batteridrikker. Der var dem, der sagde, at det var fantastisk, men det var noget, der gjorde brugerne tøven. IOS 7s nye interface har efterhånden vokset på os, men det var en kilde til apprehension blandt alle, der ikke var en Apple-fanatiker.

AirDrop

Evnen til at overføre filer mellem iOS og OS X var noget, der nemt kunne gøres, forudsat at du havde installeret den rigtige tredjeparts app. Det var ikke et nyt koncept, og det var bestemt ikke uhørt, men det faktum, at det ikke var afhængigt af en tredjeparts app, og at den kunne fungere med en bred vifte af Mac'er.

iOS-integration med OS X

iOS 7 var det første skridt i at integrere iOS med OS X. Mange angst, men de, der har fast i iOS og OS X over sine mange iterationer, ved, at Apple er fantastisk til at skabe lukkede miljøer, der fungerer godt til trods for, hvad kritikerne siger.

Kontrolcenter

Ja, Android havde noget nøjagtigt som dette. Det var en kilde til misundelse for iOS-brugere, der ikke havde jailbroken deres enhed, så Apple gjorde det logiske og gav det til dem gratis, implementeret OS bredt

Tryk på ID

Så træt som vi alle var ved konstant at skulle manuelt opdatere apps, ønsket vi også, at vi kunne låse vores enheder hurtigere op. Apple leverede en løsning, der ville tjene som baggrund for noget meget større til en fremtidig udgivelse.

Bedømmelse: En samlet desktop og mobil, hurtigere adgang til Wi-Fi og Bluetooth-switche, og muligheden for at bruge din flash som en lommelygte lavede automatisk enheder, der er meget mere nyttige med blot en simpel OS-opgradering. De eneste negative ved denne opgradering var til iPhone 4-brugere, der så deres enheder langsommere, og Apple måtte i sidste ende udstede en løsning.

iOS 8

Widgets

Spørg en Android-bruger, hvis de kan leve uden widgets, og de tror, du er fra en anden planet. Til dato har iOS-brugere ikke nydt widgets; dem, der ønskede noget eksternt ekstra, ville skulle jailbreak deres enhed. Med iOS 8 understøttes widgets på iOS nu, og det betyder mere funktionalitet.

Home Kit

Dette er ikke lige til slutbrugerne, men det giver os helt en god grund til at opgradere; det er et løfte om enhedens integration. Apple har en fantastisk mobil platform, som folk elsker at udvikle hardware og apps til. Det er en af de største fordele ved at eje en iPhone, og derfor er Home Kit så stor. Det betyder, at enheden i din hånd vil være så meget mere end en smartphone.

kontinuitet

Vi detaljerede kontinuitet til OS X tidligere, da Yosemite blev annonceret, men det kræver iOS 8 på din iPhone at arbejde. Hvis du nogensinde ville have din telefon til at fungere fint med dit skrivebord, så får du det gjort. Nyttigheden af denne funktion er naturligvis bundet til OS X, så medmindre du bruger en Mac, er det ikke en overbevisende årsag / funktion, som du kan opgradere til iOS 8 til.

Sundhed

Dette er en app til de nyere telefoner, men hvis din enhed understøtter den nye Health app, er det værd at opgradere. Indtil nu har fabrikanterne frigivet deres egne apps til at ledsage deres sundhedssporingsenheder, men med Health-appen behøver de kun at integrere det med selve appen. Tænk flere enheder og en app med et omfattende dashboard.

Dom: De fleste af morderfunktionerne i iOS 8 er tilgængelige på iPhone 5 og nyere. iPhone 4 får den korteste ende af stokken og ligesom iOS 7 bragte iPhone 4 i et lavt tempo, det samme siges for iPhone 4S-brugere, der har opgraderet til iOS 8. Derfor vil du overveje resten af iOS 8's tilbud hvoraf den ene er Health App. Igen har du brug for en nyere enhed for at få gavn af denne app, og det er rimeligt at sige, at iOS 8 er beregnet til nyere enheder. Apple faser faktisk de ældre ud, så hvis din enhed er ny nok til at understøtte de gode ting, er en opgradering en god ide. Hvis din enhed ikke kan understøtte de mere bemærkelsesværdige funktioner end valget, er det ikke mellem, hvorvidt du skal opgradere dit operativsystem eller ej, men om du skal købe en nyere enhed eller ej.

Populært emne.