loader
bg-category
Vigtige opkald: Tillad, at din telefon kun ringer, hvis det er vigtigt [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Viderestilling og telefonsvarer er, hvordan vi håndterer opkald, når vi er optaget af noget vigtigt. Selvfølgelig kan ikke alle opkald bare videresendes til telefonsvarer. Nogle er vigtige nok til at tage under et møde.Væsentlige opkald er en Android-app, der lader opkald fra hvide kontaktpersoner bringe din telefon ud af lydløs tilstand og ring eller vibrere, alt efter hvad du foretrækker. App'en har en Lite-version og en premium-version. Lite-versionen lader dig kun have to kontakter (lidt for restriktiv for at være ærlig), mens premium-versionen giver dig mulighed for at tilføje ubegrænsede kontakter og få SMS-beskeder til tekstbeskeder, der sendes af dem.

Start væsentlige opkald og tilføj de kontakter, der er super vigtige. Det kan være en god ide at lade disse kontakter vide, at de kun skal komme i kontakt med dig i tilfælde af en reel nødsituation, så appen tjener sit formål såvel som din. Tryk på plusknappen for at tilføje en kontakt fra din telefonbog eller blot føje en kontakt direkte til appen. Tryk på Aktivér. Du kan nu stille telefonen i lyd eller vibrere, uanset hvad der passer dig, når du ikke vil være forstyrret.

 

Når appen er aktiv, vises et ikon i meddelelsesområdet, mens ikonet for lydløs eller vibrering stadig er synlig. Når du modtager et opkald, forsvinder ikonet for lydløs / vibrering, og din enhed ringer eller vibrerer for at advare dig. Du kan vælge, om appen skal vibrere eller ringe din enhed, når et opkald fra en hvidt angivet kontakt kommer igennem. Tryk på knappen mere og vælg, hvordan du vil blive advaret. Du kan også deaktivere appens meddelelsesområdeikon.

 

Appen er ikke beregnet til at blive holdt aktiv til enhver tid, så medmindre du er i en situation, hvor du skal foretage telefonopkald selektivt, skal du deaktivere den. Det er værd at nævne, at appen ikke er egnet til at filtrere ud irriterende opkald. Du bør prøve en anden app eller kontakte din tjenesteudbyder, hvis du vil blokere et nummer.

App'en fungerer godt og har en god grænseflade, men de to kontaktrestriktioner er lidt for begrænsende, som tidligere nævnt. Kom Android L, man kan undre sig over, hvor nyttigt appen vil være, da der ikke er en forstyrrelsesfunktion komplet med hvidlistefunktionalitet til både opkald og tekstbeskeder. Denne app kan køre sin kurs hurtigere end senere.

Installer væsentlige opkald fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer