loader
bg-category
Nye funktioner i Firefox 31 til skrivebord og Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Har det været seks uger allerede? Ja det har, og det betyder, at det er på tide at få en ny version af Firefox til både desktop og Android. Firefox 31 er nu tilgængelig til direkte download, eller du kan opgradere den aktuelle version ved at klikke på hjælpeknappen i indstillingspanelet. Firefox 31 til skrivebordet bringer nye funktioner til både slutbrugere og udviklere. Det bemærkelsesværdige blandt dem er den foretrukne: Safe-funktion, der fortæller websteder, at den nuværende bruger får adgang til internettet bag forældrekontrol. Et nyt søgefelt er blevet tilføjet til den nye fane side, og blandt andet er der tilføjet et flot farvelukkerværktøj. Firefox for Android udvider på hjemmepanelfunktionen, og du kan nu installere flere tilføjelsesprogrammer for at tilføje et større udvalg af feeds til startsiden. API'en til at tilføje indhold til hjemmesiden er også blevet introduceret for udviklere. Brugere kan nu tvinge synkronisere åbne faner fra deres Android-enhed og ombestille hjemmepanelerne.

Firefox til skrivebord

Søg felt til ny fane side

Det er svært at måle anvendeligheden af ​​denne funktion, men den er der, og skærmbilledet nedenfor viser, hvordan det ser ud. En søgelinje er blevet tilføjet til den nye faneblad lige over hurtigopkaldsmenuen.

Foretrækker: Sikker

Denne funktion er aktiveret som standard, og du kan ikke deaktivere den. Der er ingen UI-elementer til styring af det. Funktionen kontrollerer om OS kører med forældrekontrol aktiveret (kun OS X og Windows) og lader websteder vide, at de skal filtrere indhold i overensstemmelse hermed. Funktionen sender information med HTTP-overskriften for at advare websteder, så de kan blokere indhold, der måske ikke passer til unge brugere.

Pipette

For at aktivere eyedropper-værktøjet skal du først åbne indstillinger for udviklerværktøjer og aktivere indstillingen 'Grib en farve fra siden' under Tilgængelig værktøjskasse-knap. Dette tilføjer en eyedropper-knap værktøjet. Alternativt kan du også skrive ind Eyedropper i udvikler værktøjslinjen.

Delvist valgt linktekst fra kontekstmenu

Dette er ikke en ny funktion, det er en løsning. Du kan nu søge et delvist valgt link fra kontekstmenuen.

Firefox til Android

Bestil hjempaneler igen

Hjemmepaneler kan ombestilles ved at gå til Indstillinger> Tilpas> Hjemme og lange tryk på et af panelerne der er anført der. En pop vises med mulighed for at fjerne panelet eller flytte det op eller ned.

Opdatér synkroniserede faner

En pull to force refresh indstilling er blevet tilføjet, så brugerne tvinge Firefox til at hente de nyeste faner åbne på en anden enhed. Bare træk og slip på synkroniseringsfanen for at køre synkroniseringen.

Firefox Hub API'er

Udviklere vil kunne bruge denne nye API til at tilføje indhold fra deres hjemmeside til Firefox-hjemmesiden. Et par eksperimentelle tilføjelser er allerede tilgængelige på Firefox Market Place for alle, der ønsker at prøve det.

Du kan læse hele skiftloggen til Firefox-skrivebordet og Firefox til Android for at lære om andre nye funktioner.

Download Firefox 31 til skrivebordet

Download Firefox 31 til Android

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer