loader
bg-category
Facebook giver dig nu mulighed for at bogmærke indlæg fra web og mobil

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Noget, der længe har været savnet på Facebook, er en måde, på nogen måde, at finde et link eller et billede, du kunne lide en måned siden. Selv at søge efter en side, du kan lide, men har glemt navnet er vanskelig. Denne kamp er nu en fortid, fordi Facebook ruller ud en ny 'Gem' -funktion til sine brugere. Med denne nye funktion kan du gemme steder, begivenheder, musik, links og fotos fra dit nyhedsfeed. Et nyt 'Gem' -link tilføjes under Favoritter i venstre side, hvor du kan få adgang til dem, dele dem, gennemse linkene eller slette dem. Funktionen gøres tilgængelig i både iOS og Android apps, såvel som til internettet.

Gemmer og viser indlæg på internettet

For at gemme et indlæg fra dit nyhedsfeed klik på pilen ved siden af ​​det og vælg 'Gem [Titel på post]'. Hvis du åbner drop-down igen efter at have gemt et indlæg, vil du kunne fjerne det fra gemte links ved at klikke på "Unsave [Title of post] '.

For at se indlæg, du har gemt fra enten internettet eller din telefon, skal du klikke på Gemt link under Favoritter. Du kan se, hvor mange links du har gemt, sortere dem efter type og del dem.

Gem og se indlæg på iOS og Android

Tryk på pilen ved siden af ​​et indlæg, og vælg indstillingen Gem. Du kan gemme det fra drop down, ligesom du kan fra internettet. For at se gemte links på din enhed skal du trykke på fanen mere og søge efter Gemte under favoritter.

De gemte links sorteres efter type på samme måde som de er på internettet. Stryg til venstre for at afsløre muligheder for arkivering af et link eller for at dele det. Du kan dele det som det er, eller du kan skrive et nyt indlæg og tilføje linket til det.

 

Funktionen ruller langsomt ud til alle brugere, så hvis du ikke ser det lige endnu, vent et par dage. Vi observerede, at indstillingen Gem er tilgængelig for alle profiler, men nogle udvalgte sider har ikke gemmeindstillingen, der er ulige. Måske er det begrænset af selve siden af ​​en eller anden grund.

Gemte links er sorteret efter type samt dato, hvilket gør dem nemmere at gennemse. Der er endnu ingen søgefunktion. Det er muligt, at med en gemmeindstilling nu tilgængelig kan antallet af smag eller deling af links falde noget, da brugerne ikke længere har tp-share eller lignende links for at kunne finde dem igen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer