loader
bg-category
WeTime: Opret møder, del via sms og email, understøtter RSVP & iCloud

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Planlægning af møder er ikke sjovt. Det er ligegyldigt, om du bruger enhver form for kommunikation derude for at lade alle vide om mødet, og alle bekræfter deres deltagelse. Der vil stadig være nogen, der ankommer sent, nogen annullerer i sidste øjeblik eller nogen, der bare ikke vidste om mødet, trods bekræftelse af deres deltagelse inden for få minutter efter at invitationen blev sendt ud. Efter at have fastslået, at møder er svære at planlægge, skal du ikke dræbe dig selv og forsøge at planlægge dem.WeTime er et iOS-program, der gør planlægningsmøder på din iPhone usædvanligt nemt. Appen har en tjeneste, der arbejder i baggrunden, og den kan tilføje hændelser, der synkroniseres med iCloud. Et møde, der er oprettet, kan sendes til andre via e-mail og sms. Personer, du inviterer til mødet, kan svare enten fra deres browser eller fra WeTime-appen, hvis de har installeret den på deres enhed. Du kan angive din egen tilgængelighed for en begivenhed og se, hvor mange af dine samlede deltagere var enige om det givne tidsrum. Deltagerne kan efterfølgende forlade kommentarer og foreslå alternative tidsslots.

App'en er kompleks, og det vil tage lidt tid for dig at lære alle dens funktioner og hvordan man bedst kan udnytte dem. Tilføj dit første møde ved at indtaste et navn for det og vælg mødevarigheden. App'en giver dig mulighed for at vælge en tidsspalte til mødet ved at oprette forbindelse til Kalender-appen på din telefon. Du kan tilføje et sted og en beskrivelse af mødet, som kan omfatte møde dagsorden.

Når detaljerne er blevet udfyldt, vil appen bede dig om at tilføje dit navn. Dette er et engangs-trin, og du kan redigere dit navn senere fra appens indstillinger. Pointen er at lade alle vide, hvem der lavede dette møde. Når du er færdig, er det tid til at dele mødet med folk, du vil invitere. Det er her, du vil sætte pris på appen bedre; det lader dig dele møde / begivenhed via e-mail eller sms. De oplysninger, du har udfyldt, når du opsætter mødet, udfyldes automatisk i den besked, der er sendt. Denne standardskabelon kan redigeres fra appens indstillinger.

  

For hver begivenhed får du et dashboard og en fane, hvor du kan angive din tilgængelighed. Ligeledes kan folk foreslå alternative tidsslots, hvis den, du foreslog, ikke passer til dem. I sidste ende kan du som administrator af et møde se, hvor mange mennesker er enige om en tidsslot og hvor mange angav, at de ikke kunne klare det.

  

Appens indstillinger giver dig mulighed for at redigere standardmeddelelsesskabelonen, administrere kontosynkronisering, tryk på meddelelser og kalendere.

Appen er hvad du ville overveje en komplet dragt til at oprette og dele begivenheder, men det bliver forvirrende i starten på grund af dets kompleksitet. Hvad der stadig er et mysterium for mig, er, hvorfor mine møder siger, at der ikke er fastsat en dato for et møde på trods af, at deltagerne bekræfter deres tilgængelighed i løbet af tidsrummet. Der synes ikke at være en måde at tilføje en bekræftet dato til en begivenhed heller.

Installer WeTime fra App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer