loader
bg-category
Skjul tekst i Microsoft Word 2010/2007

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Word 2007 Redaction Tool er et gratis tilføjelsesprogram til Microsoft Word 2010 og 2007, der kan skjule enhver tekst i dit dokument. Redact betyder at censurere, tilføjer denne tilføjelse en sort bjælke over alle tekst, der er gemt. Når du redigerede, kan teksten ikke konverteres tilbage til den oprindelige formular.

Når regeringerne, private institutioner, domstole mm frigiver nogle vigtige offentlige dokumenter, er der få censurerede dele, der indeholder fortrolige oplysninger, og resten frigives til offentligheden. Hvis du falder i denne situation, hvor du skal tilbageholde noget navn eller oplysninger, kan du enkelt redigere den ved hjælp af denne tilføjelse i stedet for at skulle fjerne den.

Faktisk kan redaktionen af ​​teksten ved hjælp af denne tilføjelse være langt lettere og hurtigere end at gå den anden vej, dvs. fjerne ord og linjer en efter en. Når tilføjelsen er installeret, skal du besøge fanen Review, og du finder Redact-gruppen.

For at rediger et dokument skal du først vælge teksten og trykke på Marker. Du kan markere så mange ord eller linjer som du vil.

Når du har markeret al tekst, skal du trykke på Redact Document-knappen.

Dette åbner et nyt Word-dokument med al markeret tekst, der nu erstattes af sorte søjler. Du kan nu distribuere dette nyoprettede censurerede dokument uden at bekymre dig om sikkerhedsvirkningen.

Når redaktionen er færdig, vil den bede dig om at inspicere de skjulte metadata i dokumentet, før du distribuerer det til offentligheden. Hit Inspect, i dialogboksen, der åbnes, skal du sørge for at alle indstillinger er markeret, og klik på Inspekt igen. Du er færdig.

Download Word 2007 Redaction Tool

Det virker med både Word 2007 og Word 2010. Nyd!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære