loader
bg-category
HandyCall: Svar, Afvis eller Sluk opkald fra en flydende knap [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vi har gennemgået apps, der tilføjer flydende chathoved til Google Chrome og Android Notifikationer, og endda en flot flydende knap for at få adgang til opkaldsappen. Flydende knapper er ikke det nye koncept, og disse handy, allestedsnærværende knapper er ikke fremmede for Android-brugere, men de synes at centrere omkring replikerende Facebook chat heads i stor udstrækning, og de fleste af disse apps imødekommer virkelig vores messaging funktion telefoner.HandyCall er en Android-app, der tilføjer et flydende hoved til din skærm, når du modtager et indgående opkald. Du kan svare, afvise eller dempe det indkommende opkald og fortsætte med at gøre, hvad det end du gjorde. App'en leveres med en indbygget scheduler, som lader dig indstille, når appen skal være aktiv, hvis du ikke vil bruge det flydende hoved hele tiden.

Appen er aktiveret som standard, når den er installeret. Du kan ændre temaet fra et cirkulært chathoved som tema til et rektangel. App'en understøtter engelsk, italiensk og hindi. Hvis du vælger at opgradere appen, kan du omplacere hvor den flydende knap vises på skærmen. Bortset fra disse appindstillinger kan du tilpasse udseendet på den flydende knap, dvs Popup. Gennemsigtigheden kan justeres, og du kan få standardopkaldsapplikationen til at vises, når du er på startskærmen, eller når du modtager et opkald ud over popup'en selv.

 

Derudover kan du planlægge, hvornår appen skal være slumrende, og lad standardprogrammet tage over. Når du modtager et opkald, kan du svare på det, afvise det, dempe det eller sende det til bagsiden og lade det ringe, mens du fortsætter med at arbejde i den aktuelle app.

 

Der er virkelig ingen mangler i denne app. Det er designet godt og er diskret. Planlægningsfunktionen er et godt præg i sig selv, så brugerne kan deaktivere appen automatisk, når den passer til dem. Premium-funktionerne kan også være værd at opgradere. Jeg vil ikke rigtig anbefale repositioning funktionen som en grund til at opgradere, men en kort opkald historie funktion er også låst op med opgraderingen. Det lader dig se, hvornår var den sidste gang, denne kontakt ringede til dig og et uddrag af den sidste tekst, de sendte. Dette kan faktisk være praktisk, hvis du bruger appen til hurtigt at deltage eller afvise opkald, når du er super optaget og har brug for et filter til at bedømme betydningen af ​​et opkald.

Installer HandyCall fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer