loader
bg-category
Hurtig Master Speed ​​Reading med Readsy Web App

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Lad os se det: Der er meget indhold på internettet, og du skal undre dig, kan der være en enkel måde at skrumpe din læseliste på og forbedre det tempo, du læser? Der er en simpel metode, og den kaldes hastighedsaflæsning. Hastighedslæsning giver dig mulighed for at læse tekst hurtigere ved at blinke det over dine øjne et ord ad gangen. Der er mange apps, der tilbyder hurtigere læsning eller udnytte denne teknologi på deres egen måde. Hvis du vil forbedre din læsningshastighed, mens du beholder det samme forståelsesniveau, så er hastighedsaflæsningsappen Readsy sigter mod at hjælpe.

Readsy er en webapp, der gør læsning sjov og lader dig lære ord og forstå sætninger hurtigere. Appen bruger i grunden en videnskabeligt udviklet hastighedslæsningsmetode kaldet Spritizing, som lader dig fokusere på et ord ad gangen og reducere belastningen fra din hjerne og øjne, når du forstår simple og komplekse sætninger. Teknikken blev udviklet af et startfirma kaldet Spritz, og siden da har det vist sig yderst nyttigt for masserne.

Når du kommer tilbage til Readsy, giver appen dig mulighed for at opnå hurtig læsning på en klar måde og kan nemt bruges uden at oprette en konto. Interfacet er enkelt og nemt at navigere.

Appen giver dig mulighed for at tilføje tekst til læsning på mange måder. Du kan enten kopiere det fra, lad os sige, et blogindlæg som dette og indsætte det på webstedet eller uploade en fil, som du vil læse i TXT- eller PDF-formater, og den konverterer den til en læsbar version for dig . En anden metode til at pege på teksten til Readsy er ved at angive webadressen på en webside. Readsy ekstraherer automatisk teksten fra artiklen automatisk. Du kan manuelt indstille læsningshastigheden i ord pr. Minut (wpm), som kan omfatte så få som 200 ord pr. Minut til så mange som 400.

Uanset hvilken måde du vælger, kan du begynde at læse din tekst ved at klikke på knappen 'Readsy!' Nederst. Efter at have gjort det, dæmpes hele websiden med undtagelse af kun den faktiske hastighedslæsnings widget. Readsy præsenterer derefter hvert ord hurtigt og du kan styre WPM-hastigheden, når du vil.

Alt i alt en fantastisk app, der forbedrer den hastighed, som du læser.

Besøg Readsy

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer