loader
bg-category
Silence Device On Time, Placering, Begivenhed eller Kontakt [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Den måde, hvorpå du kan automatisere opgaver i Android, er noget, du ikke kan gøre også halvdelen på andre smartphone platforme (vi kigger på dig iOS), og de apps, der er udviklet til at imødekomme Android's tilpasningsevner, er simpelthen fantastiske. Du har måske hørt, at en funktion, der ikke forstyrrer, kommer til Android L, og mens vi ikke har en app, der replikerer den til lavere versioner af Android, har vi nogle, der kan binde os godt nok til, at Android L kommer.Mr. Silent, Auto silent mode er en Android-app, som giver dig mulighed for at automatisere, når din enhed er indstillet i enten lydløs eller vibreret tilstand. Du kan indstille tidspunkter, steder, begivenheder og endda vælge kontakter, at appen automatisk vil slå din enhed til.

Du starter med et dashboard, og mens grænsefladen er let på øjnene, har appen navigeringsfejl, og det er ikke gennemtænkt. App'en fungerer rigtig godt, men så er vi mere end villige til at overse, hvad vi håber, der skal løses og poleres i fremtidige versioner. Tidsrummene kan indstilles til en dato og et tidsinterval, og hver slot er differentieret af arrangementets navn.

Mr. Silent, Auto silent mode kan indstille din enhed til lydløs tilstand efter begivenhed også. Det læser begivenheder fra Google Kalender (ingen import involveret), så hvis alle dine møder synkroniseres med Google Kalender, kan du bruge appen til at sikre, at telefonen er stille under dem.

Du kan også fortælle appen at indstille din enhed til at vibrere eller forblive tavs for en bestemt kontakt. Du har en hvid liste og en sort liste, som lader dig inkludere eller ekskludere kontakter som efter dit behov.

 

Sidst men ikke mindst er placeringsudløseren, som lader dig vælge steder, hvor din telefon skal indstilles til vibrering eller lydløs tilstand.

Du har måske lidt problemer med at navigere mellem de forskellige udløsere, da instrumentbrættet ikke er standardskærmen. Den sidste udløser du bruger, bliver til standardskærmen, så du skal bruge navigationsskuffen til at skifte mellem dem. Navigationsskuffen er også hvor du kan få adgang til indstillingerne fra. Her indstiller du hvilken tilstand appen skifter din telefon til, når en begivenhed udløses. Du kan enten indstille den til at vibrere eller tavse, og den vil blive anvendt til alle triggere. App'en giver dig en besked for at fortælle dig, hvornår den er udløst.

Glitches til side, og hvis du bruger app du vil se de er ret vedholdende og hyppige, appen er stadig stor. Jeg vil byde på forskellige temaer, da teksten ikke er meget læselig i denne. På trods af dens mangler virker det godt.

Installer Mr. Silent, Auto silent mode fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer