loader
bg-category
Søg Alt: Indeks Alle interne lagringsfiler, OS inkluderet [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Jeg har altid været i stand til hurtigt at få adgang til mine filer på min computer via Alt søgning, takket være dens hurtige indeksering af filer og mapper. En lignende app kaldes Søg Alt er nu tilgængelig til Android, der gør processen med at finde filer, du gemmer på din telefon, lettere lettere. Kernen er appen ikke mere end en filhåndtering til Android. Men det bærer nogle forskellige og nyttige funktioner, som gør det værd at have i dit arsenal. De angivne mål med Søg Alt skal være en gratis filhåndtering, der giver dig øjeblikkelig adgang til dine filer ved at indeksere alle de filer og mapper, du har gemt på din enhed.

Søg Alt sport et simpelt design. Når den startes, scanner appen automatisk alle filer, der er gemt på din telefon eller tablet. Disse kan være ting, du selv sætter der som videoer, musik, dokumenter, fotos osv. Men også den viser også alle de filer, der er en del af OS'et selv. Appen fortæller dig antallet af filer, den har indekseret, og viser deres samlede antal oven på brugergrænsefladen.

Da Search Everything i grunden er en filindekseringsapplikation, kan du hurtigt finde noget emne via integreret søgefelt, hvilket hovedsagelig er dets vigtigste funktion. Når du skriver noget i søgefeltet, begynder resultaterne af matchende streng at vises næsten øjeblikkeligt. Ligeledes vil den samlede filtælling, der matcher den pågældende streng, også ændres. Appen lader dig også kende den fulde filsti, hvilket gør det lettere for dig at forstå, hvor en bestemt genstand er placeret. Søg Alt kan indeksere filer og mapper, der kun er placeret i internt lager, så hvis du har et stort SD-kort, bliver du stort set ikke heldig.

 

Når du trykker på hold over et emne, vises en lille menu, som lader dig tvinge åbne filen du søgte efter med enhver app. Derudover kan du også dele appen direkte via in-app sharing, åbne en mappe, slette filen og få adgang til egenskabsarket.

 

Appen er stadig i tidlig udvikling, så det er ikke perfekt, specifikt kan det ikke scanne og indeksere filer fra ekstern lagring. Du kan downloade og prøve det på din enhed via linket Google Play nedenfor.

Installer Søg Alt fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer