loader
bg-category
BrightExplorer tilføjer faner til Windows Fil Explorer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Det føles overraskende, at Microsoft ikke har omdesignet standardfiloversigten i Windows i aldre. Selvom nogle funktioner som Ribbon UI blev tilføjet i Windows 8 til forbedret navigation, var problemerne med kerneløsning stadig uberørt. Windows Explorer giver f.eks. Ikke brugere mulighed for at åbne flere mapper via faner. Forestil dig nu, om du skulle surfe på nettet uden multi-tab-grænsefladen, som nu findes i mange moderne webbrowsere som Firefox og Chrome. Når det er sagt, hvis nogen har brug for at arbejde med flere mapper, skærer Windows Fil Explorer ikke det. BrightExplorer er et gratis program til Windows, der tilføjer faner til Windows Stifinder og giver hvert vindue mulighed for at blive åbnet i sin egen fane, at programmet lægges til toppen af ​​et enkelt Explorer-vindue. Lad os se.

Interfaceet til BrightExplorer lyder måske ikke spektakulært, men det faktum, at det åbner hver mappe i en separat fane, gør det sikkert. Programmet åbner ikke sin egen filbrowser, men integrerer sig selv i standard Windows File Explorer, som har en faneblad, der viser alle åbne mapper ved navn på toppen af ​​programvinduet. Denne position sikrer, at fanebladet ikke forstyrrer eventuelle eksisterende værktøjslinjer i Filutforsker, som f.eks. Båndbrugerfladen. Du kan nemt skifte mellem åbne mapper ved at klikke på deres fane. Hvis du klikker på den tomme fane, der er placeret til højre for dine andre faner, åbnes en ny fane i C: / drev.

BrightExplorer giver dig også mulighed for at løsne en fane fra hovedvinduet ved at klikke og trække det ud fra fanebladet. Desuden tilbyder den en funktion, der hedder Favorites Panel, som når den klikkes åbner en bogmærkebjælke til venstre. Du kan så trække og slippe ofte brugte mapper over favoritpanelet for at bogmærke disse filpositioner i en logisk træstruktur. I favoritterpanelet er der også et søgefelt, som kan hjælpe dig med hurtigt at finde tidligere bogmærkeartikler.

Du kan købe forskellige add-ons til BrightExplorer (kan købes på udviklerens hjemmeside) for at hjælpe udviklingen. Alle tre tilføjelsesprogrammer, der for øjeblikket er opført på webstedet, kommer færdigpakket med hovedapplikationen.

Alt i alt er BrightExplorer et dejligt lille program, der tabbifies Windows File Explorer på den enkleste måde. Programmet er ikke perfekt selvom og stadig har brug for en masse forbedringer. Det virker på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8.

Download BrightExplorer

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer