loader
bg-category
ShortPaste forkorter alle webadresser fra udklipsholderen, når du smider dem [Android]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Link shortners kommer i forskellige former og størrelser. Tjenester som Bit.ly og Goo.gl kan hurtigt slå en lang webadresse til en mindre, hvilket kan vise sig nyttigt i flere situationer, f.eks. Når tekstfeltet er begrænset (som på Twitter) eller den nævnte URL har for mange tegn til type. Generelt, når du skal forkorte links, skal du overgå til et linkforkortende websted, indsætte webadressen og hente den forkortede version. Men hvis du bruger Android, og ønsker at skære et par ekstra trin fra processen, den nye app ShortPaste kan automatisk forkorte alle links, du markerer og kopiere til udklipsholderen.

ShortPaste sport er et rigtigt simpelt design. Fra startskærmen kan du vælge hvilken afkortningstjeneste du vil bruge (Bit.ly eller Goo.gl), det indbyggede arkiv, som indeholder en liste over forkortede webadresser, du tidligere brugte. Når den er aktiveret, kører appen i baggrunden og indsætter et link, du kopierer i forkortet form til det ønskede felt, f.eks. På Facebook, Google Hangouts, Twitter, WhatsApp osv. Appen er også fri for eventuelle påtrængende muligheder for yderligere at forvirre dig.

 

Den bedste smule om ShortPaste er den ligefrem brug. Jeg brugte appen til at forkorte nogle få links, og jeg fandt det allerede ret nyttigt i en dags brug. Kopier den webadresse, du skal afkorte til udklipsholderen, og når du indsætter det samme link til en anden app, vil ShortPaste bruge den forkortede version i stedet. Og det handler bare om det. ShortPaste har også en indstillingsskærm, hvor du nemt kan deaktivere appen, hvis du har brug for det. Desuden kan du skifte start ved opstart samt Trim Header, som fjerner http: // fra begyndelsen af ​​alle nye links.

Som standard bruger ShortPaste goo.gl, men det tillader også brugen af ​​bit.ly i indstillingerne. Derudover kan du angive et brugerdefineret Bit.ly brugernavn og API-nøgle.

 

 

Appen er tilgængelig på Google Play. Du kan downloade den til din enhed via linket nedenfor.

Installer ShortPaste fra Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære