loader
bg-category
Sådan tilføjes Voice-Over, mens du tegner på din Android-enhed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Tegneapplikationer er ikke noget, vi dækker meget ofte men medClarisketchJeg kunne ikke hjælpe mig selv. Det er ikke den næste store ting i tegning apps for så vidt angår at skabe fantastisk kunst på din Android-enhed er bekymret (selvom det er subjektivt for kunstnerens færdighed). Det er en tegneapp, der lader dig optage en voice-over som du tegner. Da du har en enhed med en stor nok skærm, kan du oprette tegningstutorials på enheden. Hvis du ikke er i tegning, kan du tage et billede fra din kamerarulle og trække over det, mens du stadig optager en voice-over. Børstens størrelse, opacitet og farve kan tilpasses, men det ser ud til, at farvevalg er begrænset i øjeblikket.

Start appen, og vælg, om du vil tegne en ny skitse, tegne et billede importeret fra din enhed, eller tag et nyt billede og træk det på. Tryk på knappen pen ved siden af ​​for at vælge penselens vægt, opacitet og farve og begynde tegning. Der er også et rullebørste værktøj, som du kan bruge til at tegne. App'en optager automatisk, mens du tegner, men du kan sætte en pause i det, gemme optagelsen og genoptage den senere til enhver tid. Du har zoom og slet værktøjerne nederst på skærmen. Tryk bare på optageknappen, når du er færdig.

Når du sletter en linje med sletningsværktøjet, sletter den ikke bare den del, du trækker fingeren over. Det sletter hele slaget du lavede. Jeg ville ikke sige, at dette er en dårlig funktion, men der bør også være en konventionel viskelæder, der kun sletter, hvad vores fingre fortæller det til.

Skissen er gemt på din enhed og kan deles på Clarisketch-webstedet. Du kan genoptage optagelsen, eller hvis du optager i et støjende rum, kan du justere omgivende støj. Under optagelsen kan du trykke på mikrofonen for at dempe det og komme væk med kun en video af, hvordan din tegning blev lavet.

 

Videokvaliteten er ret god, men videoerne kan ikke hentes fra Galleri-appen, hvilket betyder at du skal bruge en filopkalkningsapp, hvis du vil bruge videoerne uden for Clarisketch. Dette er ikke en stor ting, fordi de fleste mennesker vil have en filopsparingsapp på deres enhed. Jeg vil gerne byde flere farver til at tegne med og måske evnen til at dele min video til Facebook, Twitter osv.

Installer Clarisketch fra Google Play Butik

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer