loader
bg-category
Bemærkelsesværdig PDF: Annotér og Gem ændringer foretaget til en PDF Offline [Chrome]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Browsere har i det mindste ladet dig åbne en PDF og læse det, og det vil altid være bedre end at gemme det til skrivebordet og bruge et desktopprogram til at se det. Nu forbi denne nyhed er browsere ikke de mest imponerende PDF-seere. du har dine normale zoom ind / ud funktioner, udskrivning og gemmer, men det er det.Bemærkelsesværdig PDF er en Chrome-udvidelse, der lægger en mere rich PDF-viewer i din browser. Udvidelsen kan åbne PDF-filer fra skrivebordet, fra et link på en webside og fra Google Drev og boks. Bemærkelsesværdig PDF-viewer lader dig annotere PDF-filer, tilføje kommentarer, fremhæve tekst og gemme den endelige annoterede fil i både tekst- og PDF-format.

Du har brug for en konto til brug for Noterbar PDF, eller du kan oprette forbindelse ved hjælp af enten Google Drev eller din Box-konto. Du kan derefter importere en PDF-fil fra en af ​​de to skyde drev. Du kan også trække og slippe en PDF fra skrivebordet til browservinduet for at åbne det med bemærkelsesværdig PDF. For at åbne en PDF-fil fra et link, højreklik på det og vælg 'Åbn med bemærkelsesværdig PDF' fra kontekstmenuen.

PDF-seeren er veludformet; filen er centreret med annoterings- og redigeringsværktøjer i en bjælke til højre, og åbne, download og zoom knapper i øverste bjælke. Et navigationspanel kan åbnes til venstre fra en knap lige ved siden af ​​zoom kontrollerne på den øverste bjælke.

Knapperne til højre giver dig mulighed for at tilføje en kommentar, en tekstboks, understrege tekst, høj lystekst og slå den ud. Til fremhævnings- og tekstfunktioner kan du vælge farven fra et udvalg af ni grundlæggende. Udvidelsen tilføjer automatisk dine initialer til kommentarer eller tekst, du tilføjer. Det er også angivet som standard PDF-viewer til Chrome, men du kan deaktivere det fra udvidelsens indstillinger.

Når du har annoteret en PDF, skal du klikke på download-knappen og vælge, hvordan du vil gemme filen. Der er en pil-knap ved siden af ​​download-knappen, som afslører flere muligheder for at navigere og se filen. Du kan hoppe til en side, rotere filer og se PDF-filen som en præsentation.

Med hensyn til funktioner findes der ikke meget tilbage i Notable PDF. Måske ville en bogmærkefunktion have været velkommen, men udvidelsen er gearet mere mod redigeringsfunktioner og ville danne et godt samarbejdsværktøj samt et nemt middel til at give feedback på et PDF-dokument.

Installer bemærkelsesværdig PDF fra Chrome Webshop

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer