loader
bg-category
Lingua.ly lærer dig engelsk, fransk, spansk, arabisk og hebraisk

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

At lære et nyt sprog online er ikke noget nyt. Vi har set værktøjer som Duolingo, der gør processen nem og sjov. Og en hurtig søgning på Google afslører mange lignende teknikker og metoder i form af browserudvidelser, web- og mobilapps, og godt, hvad ikke. Lingua.ly er et sådan fantastisk værktøj, der vil gøre hele nettet til din sprogindlæring legeplads. Det lader dig vide, hvor godt du ved på et bestemt sprog og derefter anbefaler forskellige ord og tekst til at læse og forbedre dine færdigheder derfra. Quizzer kan også tages fra tid til anden for at se resultatet af din indsats.

Lingua.ly er en multiplatform-app, så uanset hvilken browser eller mobilenhed du har, vil den fungere som en charme. App'en anvender teknologi til naturlig sprogbehandling til at hjælpe dig med det sprog, du vil lære. Og understøtter i øjeblikket fransk, engelsk, spansk, arabisk og hebraisk.

For at komme i gang skal du tilmelde dig en ny Lingua.ly konto ved hjælp af din Facebook eller Google-konto. Forinden skal du vælge det sprog, du vil lære fra de tilhørende drop-down menuer, vælg ordsamling (dobbeltklik eller Alt + dobbeltklik) for at fortsætte.

Lad os nu se nærmere på hvordan det virker. På Lingua.lys hoveddashboard kan du navigere til dets forskellige funktioner. App'en indeholder en kureret liste over foreslået materiale til dit valgte sprog. Hvis du f.eks. Vil lære noget relateret til teknologi, kan du læse en masse artikler på fransk, spansk eller det sprog, du vil lære. En anden måde at lære på er ved at vælge en wordpack til at forbedre dit ordforråd eller endda tilføje dine egne ord.

Du kan tilføje en hel del flere forskellige ordpakker til dit arsenal, der indeholder forskellige sprog, du skal lære. Du kan tilføje fra enkle til mere komplekse vilkår afhængigt af dit greb på det pågældende område. Fra skærmbilledet nedenfor kan du se, at det lader dig enten tilføje ordpakker eller indtaste brugerdefinerede ord, hvis du vil.

En anden interessant smule er Lingua.lys evne til at få dig til at lære det nye sprog ved hjælp af flere sanser, det vil sige dine ører og øjne. Det engagerer dine ører gennem lydudtalelser af ordene og dine øjne med visuelle billeder. Du kan selvfølgelig også læse ordene.

En anden måde at lære er ved manuelt at tilføje ordene fra de websider, du besøger. Når du er på en webside, skal du blot dobbeltklikke på et ord, og Lingua.ly vil automatisk hente det op og vise oversættelsen samt lydudtale, definition og synonymer osv. Ord, der føjes til din database, bliver fremhævet i lyseblå og fed tekst. Indsamling af ordene kræver, at du installerer Lingua.lys Chrome-udvidelse til din browser.

En gang forbi læringsfasen kan du navigere til 'Practice' og Lingua.ly vil spørge dig om betydningen af ​​nogle tilfældige ord, som du måske allerede har lært. Det spørger først om du allerede har lært et bestemt ord eller ej. Vælg ja, og det vil give dig fem sekunder at fortælle sin betydning fra et sæt af givne valg.

Samlet set giver Lingua.ly en fantastisk ny (og sjov) måde at lære et nyt sprog, selv når du bare surfer på internettet. Det er nemt at installere, brugervenligt og fungerer bare som det skal.

Besøg Lingua.ly

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer